ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 4 augusti 2008

Conny min grabb!

Av Emma - 4 augusti 2008 18:11

Jag vill bara tala om hur otroligt nöjd och glad jag är över att ha en sådan hund som min lilla Conny. Igår vad det sökträning. Han gick jätte bra, rakt och fint dit jag ville. Det gick att få tillbaks honom när jag tyckte att han gick fel. Vi behövde inte tjafsa med varandra utan vi var ett TEAM. Ska man säga något negativt så var väl inte påvisen super men igår gjorde det inte så mycket, det kändes så jäkla bra ändå. På eftermiddagen körde jag lite lydnand i trädgården. Även där gjorde han jätte bra ifrån sig. Jag blev så inspirerad att jag gick in och spanade på lämpliga tävlingar framöver. Det är konstigt så dåligt som jag mår när det är dags för tävling och ändå är jag så sugen nu. Ja, Conny är verkligen min stjärna.


Christian och Doris var på valpkurs igår. De spårade. Doris hade skött sig jätte bra och Christian var grymt motiverad när han kom hem och ville ut och lägga spår. Det får nog bli något litet spår i veckan.


Idag har regnet verkligen öst ner. Doris har gått ut och kissat men hon har sprunget mot dörren så fort hon kissat färdigt. Jag och hundarna var ute på en liten promenad både jag och hundarna var genom blöta när vi kom in igen. Typiskt när jag äntligen är ledig igen så öser det ner. Med all säkerhet kommer solen skina om två veckor när jag börjar jobba igen.


kram Emma

 
ANNONS
 
Kattis

Kattis

4 augusti 2008 18:37

Hej! Var in här och läste lite på din blogg. Vilka jätte fina rottisar du har! Själv har jag retriever, flatte. Vi har precis börjat med sök, det är ju bara så kul! Önskar dig lycka till med hundar å allt!!!

http://www.nemo.bloggagratis.se

 
Caisa & Cayenne

Caisa & Cayenne

4 augusti 2008 22:38

Världens bästa Conny Jr, vi skickar pussar på nosen.

http://fyrfotingarna.se

 
Ingen bild

Camilla & Conrad

6 augusti 2008 13:58

Fine killen. Vad roligt att höra att det går bra med träningen, ni är inspirerande.

 
Ingen bild

marie/atlas

7 augusti 2008 11:05

Hej
vilken fin sida såg att du varit på lägret,jag med och bor i jönköping,jag med härliga hundar du har. Jag har en liten kille på 7 månader som heter atlas och vi var med i spårgruppen nu ska vi ut o spåra i det härliga sommarvädret hoppas vi ses nästa år hälsningar marie atlas

 
Mormor Frida & mamma Ambra

Mormor Frida & mamma Ambra

8 augusti 2008 14:31

Vad härligt att läsaom din och Connys träning. Vilket team ni är!
Det ska bli så kul att ses på lägret igen. Vilken liten pingla lilla Doris är!

Kram Frida & Ambra (som är såååå stolta över dig och Junior!)

PS Tusen tack för de gulliga raderna i bloggen! Då var jag tvungen att gråta lite till... Kram!

http://www.deveritas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se