ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2008

Doris debuterar och vi har fattat ett beslut

Av Emma - 23 augusti 2008 18:13

Idag har lilla Doris debuterat i utställningsringen och det gjorde hon med bravur. Lilla underbara Doris. Hon har skött sig exemplariskt hela långa dagen. Det tar ju lite tid att vara på utställning. Det hela slutade med jätte fin kritik, Hp och Bir valp. I Bis valps finalen blev vi oplacerade men det fanns nog en hel del åskådare som tyckte att hon skulle blivit placerad. Doris har lugnt sagt charmat många idag, hon har fått många komentarer om hur söt och trevlig hon är. Kul!


Doris kritik lyder så här:

Feminint huvud med mycket bra propotioner, vackra ögon och öron,vacker överlinje,välburen svans, välvinklad runt om, rör sig bra från alla sidor. Trevligt temprament, välvisad.


Conny var med och hejade på. Han fick ordentligt med miljöträning. Vi kan väl säga så här. Han behöver massor av sådan här träning. Ifrån början var han spännd som attan och hans hals såg ut som en svans och vad är ligga stilla. Han blev dock lugnare och lugnare under dagen så jag var jätte nöjd med honom. Han är inte dum på något sätt men han vill kolla på allt och gärna fram och hälsa. Conny blev rejält kär i Ida en Fransk Bulldog. Det kan jag förstå för hon var grymt söt.


Efter att har stött och blött, disskuterat fram och tillbaka har vi kommit fram till ett beslut om Conny. Vi ska försöka köra upp honom till räddningshund. Värnamo ska köra igång en kurs nu och vi ska hoppa på. Det är Christian som ska köra honom i räddningen. Det har ju inte blivit någon räddningshund innan och Christian tycker det är så roligt med räddningen. Nu har vi en hund som har arbetsmotor som bara den, fri röntgad, Mh- testad det vore dumt att inte prova. Det är inte säkert att det räcker hela vägen men då har vi i alla fall provat. Jag kommer fortfarande att träna /tävla lydnad och sök. Det är min plutt och jag inbillar mig i alla fall att han kommer att koppla olika saker till oss. När det är matte som kör så är det raka fina slag som gäller. Kanske har jag fel men då får vi ta det då. Det ska i alla fall bli hur kul som helst och se i fall Conny lyckas.


Ha det gott

Emma 
ANNONS
 
Caisa & Cayenne

Caisa & Cayenne

24 augusti 2008 10:15

Vi håller tummarna för Världens bästa Conny, tror det kommer gå såå bra för Er!!!

Grattis till debuten med sötlöken-Doris.

Visst har nedräkningen inför lägret börjat nu? Vi tycker det och längtar sååå tills vi ses.

Kram från oss i norr

http://fyrfotingarna.se

 
Inger o Nanna

Inger o Nanna

24 augusti 2008 22:06

HEJ! KUL att hitta till din blogg :) och att det går så bra i söket. Lycka till med räddningen och med den lilla valpisen.

http://www.baskarpsbeauceroner.se

 
Kristin

Kristin

24 augusti 2008 22:10

Grattis grattis till debuten. Klart att alla charmades av lill tösen. Gudomligt söt ju! :)

http://www.warnbring.se

 
Mormor Åsa

Mormor Åsa

25 augusti 2008 21:37

GUD vad roligt att det gick sååå bra för lilla söta Doris på utställningen! Och så fin hon är... Vilken skalle och uttryck :-) Det bådar gott, där har vi en champinjon i framtiden. För med er som förare så får hon garanterat sina bruksmeriter! Ska ni byta hund? Får du Doris att träna med om Christian tar Conny till räddningshundsträning ;-) Skämt å sido, låter ju kanonkul att Conny ska bli räddningshund! Mäkta stolt mormor är jag må jag säga... *ler*

Ge sötisarna var sin stor puss från mig!

Kram Åsa

http://ww.devarox.se

 
Vicky

Vicky

25 augusti 2008 22:58

Hej
Jättekul o träffa er oxå :) Kul att de gick bra för lilla Doris.. kommer bli en ståtlig tjeja! O jättekul att de ska bli räddningshund av Conny.. Se nu till o anmäla honom till Tranås oxå så ses vi där :D Kram

http://www.nogg.se/otto

 
Ingen bild

Madde

26 augusti 2008 15:18

Jätte kul o höra att allt går så bra.
Skönt att du mår bättre.
Kanonfin blogg!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se