ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2008

Snart blir jag tokig!

Av Emma - 27 augusti 2008 14:58

Åter i sängläge. Baren och jag är sjuka. Tilda har öroninflammation, hon har fått pencilin så hon har piggat på sig. Alwa är allmänt förkyld med rinnande näsa och hosta och jag är dunder förkyld. Inte blir det bättre av att jag har konstant lock för örnonen och säger va tusen gånger.


Hundträning har det inte blivit mycket av i veckan. Tack och lov finns klickern så lite klickerträning har det blivit. Hundarna blir härligt trötta efter ett pass klicker och själv kan jag återgå till sängläge med gott samvete. Räddningsgänget i Jönköping ska träna ikväll så Christian åker iväg och tränar Conny så då får han lite aktivitet.


Conny och jag har anmält oss till kurs en tävlingslydnads 2-3. Det ska bli kul att gå kurs igen det var ett tag sen sist. Jag känner att jag behöver få lite inspiration. Det är så lätt att köra fast och mala på samma sätt hela tiden.


I måndags började jag läsa en kurs på högskolan. Autism 7,5 poäng. Kurs upplägget verkade bra och lärarna mycket kunniga så det kommer nog bli kanon bra. Det roliga var också att vi i klassen hade så olika bakgrunder och arbetsplatser. Vi kommer ha mycket att disskutera om. Det var ju några år sen jag satt i skolbänken, få se i fall de gammla studietakterna kommer fram. Roligt ska det i alla fall bli och tankarna  att sätta sig i skolbänken på heltid igen finns. Jag ska bara lista ut vad jag vill bli när jag blir stor. 


Idag har jag anmält Doris till utställning i Tranås den 23/9 ( hon består mest av fyra lång ben för tillfället men det blir nog bra ). Conny avvaktar jag lite med men målet är att jag ska börja ställa honom också. Jag vill gärna ha min bruksmerit först så jag kan ställa honom i bruksklass.


Nu ska jag och barnen bli friska.

kram Emma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se