ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2008

sökhelg

Av Emma - 30 augusti 2008 18:30

Nu är vi hemma efter en dag i skogen. Kroppen är trött och huvudet fullt med tips, ideér och intryck. Mitt sökgäng har hyrt in en instruktör denna och nästa helg, "Pigge". Pigge har en otrolig erfarenhet från söket både som aktiv och som domare. Jag är säker på att vi kommer att lära oss en massa. Tack för att du vill komma till oss! Sen är det som med allt annat att man får plocka russinen ur kakan och hitta det som fungerar bra för mig och min hund.


I stora drag är jag jätte nöjd med dagen. Det kanske inte gick klockrent,Conny och jag har visat upp de problem vi står inför. Det bästa med att det kom fram är ju att vi kan få hjälp med att ta oss förbi dem. Conny har jobbat på jättebra ( som alltid ) han har bra tempo, figg intresse men sen vad det ju det här att komma när mamma ropar. Han letar och letar och tar sin uppgift på största allvar. En söktävling är på tid och med tanke på hur länge han kan vara ute på ett slag och leta figg så skulle vi nog bara hinna med ett fåtal slag. Nu pratar jag tomslag. När han har figg fixar han det galant. Eftermiddags passet gick mycket bättre och han köpte mina inrop ( efter tips från Pigge ). Imorgon ska jag visa upp att jag kan bryta honom. Jag är riktigt riktigt taggad så det ska nog gå bra. Min underbara pojk, vilken arbetsmaskin du är.


Nu ska jag krypa upp i soffan och ladda inför morgondagen.


kram Emma

 
ANNONS
 
Caisa o Cayenne

Caisa o Cayenne

31 augusti 2008 20:12

Jag ser mycket Cayenne i bilden på ConnyJr... längtar SÅ tills vi träffas.

Kram från oss

http://fyrfotingarna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se