ConnyochDoris

Alla inlägg under augusti 2008

Av Emma - 1 augusti 2008 20:53

Idag var det sista dagen på jobbet innan min andra ledighet. Nu väntar 2 sköna veckor. Efter jobbet åkte vi ut på landet för att bada och sola. Passade på att köra lite lydnad med Conny. Jag känner att vi har kört fast lite den sista tiden, det är några moment som vi inte lyckas få till. Så för att få lite ny insperation har jag läst med sikte på 10:an. Vilken bra bok! Jag har kommit på mig själv att jag har kört ihop momentena alldeles för mycket och förtidigt så nu ska det bli att dela upp momentena på ett helt annat sätt. Funderar även på att börja om helt med fjärren, det har varit den som spökat mest. Ja, vi får nog till det så småningom. Conny älskar att träna och är så positiv.


Doris fick gå sitt första spår idag. Det gick jätte bra. Hon släppte spåret några gånger men jobbade sig tillbaka. Efter vi hade kommit till slutet och busat och haft det mysigt stoppade hon näsan i backen och ville spåra vidare. Sötnosen!


Våran lilla tjej Alwa har varit rätt grinig idag och när det var dags för kvällsmat så ville hon inte ha någon mat. När jag kände på henne var hon kokhet vilket inte vad så konstigt då hon hade närmare 40 graders feber. Christian har också kännt sig lite hänig och kännt sig slut i kroppen men han har trott  att det berodde på att han slitit med källaren i flera dagar. Men även han hade feber visade det sig. Nu håller jag tummarna för att jag och Tilda klarar oss.


Har försökt att ta några uppställnings bilder på Doris men det var inte lätt vill jag lova. Vi har fått rätt många kort på hennes bakdel.


Ha det gott

Emma

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards