ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 21 januari 2009

Upp som en sol och ner som en pannkaka och upp igen!

Av Emma - 21 januari 2009 20:43

Hundträning är inte alltid lätt. Det blir inte och går inte alltid som man tänkt sig. Ett misslyckat träningspass och jag ifrågasätter mig själv som hundförare. Ibland kanske man bara ska rycka på axlarna och acceptera att verken jag eller hunden hade en bra dag. Hundar är inga robbotar, de är inte inprogrammerad . Jag tränar för att jag tycker att det är så otroligt roligt. Samspelet mella hund och männsika är för mig det viktigaste. Jag söker oftast efter en känsla när jag och Conny tränar. Det ska kännas positivt och jag ska se att Conny tycker det är kul.

Imåndags var jag uppe på klubben och tränade. Träningen kändes katastrofal. Enligt mitt sätt att se det fungerade ingenting. Den positiva känslan var som bortblåst och jag blev alldeles ställd. Var vad det som hände? Jag fick till ett riktigt bra hopp tillsist och bröt därefter träningen.


Jag har funderat och funderat över detta men inte kommit på vad som hände. Kanske ska jag inte lägga någon större vikt vid det men det gnager.

Idag bar det upp till klubben igen( Tack snälla farmor Maggan att du tog baren en stund!). Jag hade bestämt mig för att det skulle bli en positiv träning och att vi skulle hitta den där känslan igen. Nu sitter jag här med ett leende på läpparna. Idag kändes det som allt är möjligt och som vi ägde planen. Min underbara Conny var taggad till tusen.


Uppe på klubben passade jag på att titta in Christian och Doris som gick kurs. Hon imponerad något grymt på mig. Full fokus på Christian och koncentrerad på sin uppgift. Christian har jobbat hårt med appoteringen de sista två veckorna och vilket resultat sen. Oj, oj oj vad hon satt fint med apportbocken i munnen. Duktiga lill skrutta!


Jag har varit dålig på att ta kort den sista tiden, men det ska jag skärpa mig med så jag kan uppdatera med lite bilder. Doris har utvecklats den sista tiden och består numera inte enbart av fyra långa ben. Bildbevis kommer jag lovar.


kram Emma

 
 
Camilla

Camilla

21 januari 2009 23:25

Precis som du säger så finns det bra & dåliga dagar, även i hundträning! Det är bara att glömma det och gå vidare. Inget att fastna vid. Va roligt med mer bilder, det gillas!

http://camillan.bloggagratis.se

 
Fia & Siri

Fia & Siri

22 januari 2009 17:28

Om nu sanningen ska fram Emma så var ju inte träningen en sån katastrof som du antyder. Jag tycker att ni va riktigt duktiga. Conny har en helt otrolig kontakt m dig, Rutan gick ju bra. Att träna hundar är ibland ris och ibland ros.det vet jag om någon. Men nu är det som så att jag vet att det kommer att gå hur jäkla bra som helst på fredag. Vi håller alla tummar & Tassar för er. LYCKA TILL !!!!

TASSAR Fia & Siri

http://valdensbastasiri.blogg.se

 
Ingen bild

Lena o Gaz

22 januari 2009 22:05

Lycka till!!!
Vi kommer imorgon o hejar på
Lena

 
Ingen bild

Maggan

23 januari 2009 19:39

Varsågod! Det var bara roligt! Jag fick ju umgås med mina söta barnbarn!
Kram från Maggan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards