ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 7 juni 2009

Två ynka poäng saknades, men jag är otroligt nöjd ändå.

Av Emma - 7 juni 2009 16:05

Idag har Conny och jag varit i Lerum och tävlat lägre sök.

Förberedelserna på morgonen var inte de bästa. Vi anlände två minuter i åtta (samlingen var klockan 08.00) Jag skyller helt och hållet på eniros vägbeskrivning, jäkla skit rent ut sagt. 10 över åtta kördes platsen igång. Det var bara att ta ut Conny ur bilen och gå raka vägen upp till planen. Idag låg han jätte fint. Så otroligt skönt, jag hade ett hjärta som slog så hårt att jag tror alla omkring mig hörde.


Efter platsläggningen var det dags för budföringen. Det blev tyvärr en stor nolla i protokollet. Conny kändes taggad som tusen och jag var mest nervös för att han skulle tjuva. Vad händer på marsch? Jo han kastar sig ut ca två meter ut fram till en papperstuss som ligger där och ser lattjo ut. Jag ger ett kommando till men då sticker han 1 meter till och stannar och kollar på mig. Jäkla skit! Fast på ett sätt vad det bra att det hände för min nervositet avtog drastiskt. Det kändes som det redan var rätt kört.


Sen var det lydnaden. Det var en lång transport in på planen så jag joggade fram mot planen. Det fungerade mycket bra. Jag fick upp Conny i tempo och det kändes som han var med mig. I första sväng tappar jag honom dock och han tränger till mig så jag är på väg att stå på näsan och då hoppar han åt sidan. Jag drar i ett extra fotkommando och efter det gick han kalas bra. Jag är jätte nöjd. Men tabbarna i början kostade så det blev en 8. Apporten vad det fullt ös ut som gällde, sen slarvar han med ingången och jag fick dra i ett fot. Framförgåendet gick sådär. Han gick ut jätte bra och cirka 10 meter sen började han slå från höger till vänster och när jag sa stanna vände han upp emot mig, 7. På krypet fick vi inte mer än en 6. Efter ca 2 meter stannar Conny och luktar till i gräset. Jag ger ett extra kommando och då blir det nästan ett litet hopp framåt och han blir lite hög i baken. Men jäklar vad duktig han var de två första metrarna. Tekniken finns där så det är bara att jobba vidare.


Jag är ändå jätte nöjd med lydnaden även om det inte resulterade i kalas poäng. Vi lyckades genomföra alla moment med betyg och vi fick faktiskt några 9:or och en 10:a på läggandet. Framför allt lyckades jag behålla Connys fokus på mig.


Söket gick bra en 8 och att det inte blev mer får jag ta på mig. Jag tog lite väl lång tid på mig innan jag sa visa, Conny lojade till och höll på att kolla in ett träd istället. Då styrde jag honom åt rätt håll (då var vi två meter ifrån stigen) det fick jag bannor av domarna för.


Summa 439 poäng. Det fattades 2 poäng i specialen för att vi skulle bli uppflyttade. Man måste ha 210 poäng och vi hade 208. Idag hade vi inte turen på vår sida men på det igen bara. Jag är jätte nöjd över vår prestation idag trots allt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Vicktoria

7 juni 2009 17:21

Surt!jag vet hur det känns!!men skam den som ger sig nästa gång har ni det.
PS!!Ni är skit snygga på bilden:D

 
Gitte o Mats

Gitte o Mats

7 juni 2009 17:30

Det var väl inte illa pinkat pået igen.
Kram

http://web.telia.com/~u21330143

 
Karolina

Karolina

7 juni 2009 18:00

Attans vad nära och gud vad kul att det går så bra för er!! Pussa på fina Conny från brorsdottern Berit med familj!

http://www.kynologia.bloggagratis.se

 
Fia & Siri

Fia & Siri

7 juni 2009 18:51

Hejsan!! Grattis till en mkt bra tävling. Jätte kul att Conny nu fattat detta m att ha kolla på dig och att han låg stilla på platsen. Sen är det u surt att det fattades 2 ynka p, jag vet hur edt känns...Siri & jag fick 159,5 p två tävlingar i rad..! Nästa gång så fixar ni det du & Conny.
TASSAR
Fia & Siri

http://varldensbastasiri.blogg.se

 
Dukes matte

Dukes matte

8 juni 2009 17:23

Grattis, ni är ju superduktiga, å allt kan inte alltid gå som man vill :)

Nästa gång tar ni det!!
Heja å kram från Jessica å Duken

http://www.duke.bloggagratis.se

 
Marie& Tee

Marie& Tee

8 juni 2009 18:36

Grattis på er....
nästa gång tar ni det.

Kram Marie& Tee

http://hem.bredband.net/b381531

 
Caisa & Cayenne

Caisa & Cayenne

9 juni 2009 10:52

Heja heja, nästa gång tar ni det!!!

Så snygga ni var på bilden dessutom = )

Kram

http://fyrfotingarna.se

 
Frida

Frida

9 juni 2009 11:40

Så var det ju det där med att ha marginalerna på sin sida... Hur genomarbetade man än är så behöver man alltid lite tur ;-)
Så nästa gång har ni den där turen. Jag lovar ;-)

Hursom, vi är mycket stolta över dig och Conny och det fina arbetet ni utför tillsammans. Heja heja!

Kram från stolta mormor Frida och ännu mer stolta mamma Ambra :-)

http://www.deveritas.se

 
Ingen bild

Jennifer

9 juni 2009 12:23

GRATTIS!!! Ni Är sååååå duktiga!! Nästa gång tar ni det.

Kram Jennifer

 
Annelie

Annelie

12 juni 2009 12:34

Grattis till debuten i lägre! och ingen dålig sådan heller.
Stort grattis till ett godkänt resultat ni är så otroligt duktiga och det är en fröjd att se er

kramar

Annelie

http://www.tigra.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se