ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 29 juni 2009

Träningshelg!

Av Emma - 29 juni 2009 07:49

I fredags var det dags för vår träff med elitgrupperna från Tranås och Växjö. Vi har alla samma mål, att vara godkända i elit 2010. Några i bruks och några i lydnad. Sammanlagt var vi 12 stycken som samlades uppe på klubben för att träna lydnad mellan fredag och lördag.


Fredagen började med en genomgång av alla hundar. Vi hade valt ut något moment som vi ville köra. Jag och Conny körde friaföljet. Jag ville ha hjälp med att hitta en bra position där han inte tränger. Efter friaföljet så körde vi sakta delen i framåtsändandet. Vi fick många bra tips och ideer. Conny köpte mycket på en gång. Men framför allt kände jag hur viktigt det är att jag bestämmer mig hur jag vill ha det. Jag blir lugnare och tydligare mot Conny. Det tog sin lilla tid att köra igenom alla hundarna. Grillen tändes inte fören 22.00 och då var vi ordentligt knottbitna.


Lördagen började med platsliggning klockan 8. Därefter delade vi in oss i två grupper utifrån det vi ville träna på. Conny och jag tränade på framåtsändandet, apport och kryp. Det var riktigt, riktigt varmt så det gick åt mängder av vatten. På eftermiddagen tränade vi uppletande innan det var dags att ge sig hemåt.


Igår tillbringade vi dagen på landet. Barnen och Christian badade och hade det kul i poolen. Själv är jag en riktig badkruka så jag håller mig undan. Jag kan inte fatta hur jag har blivit. Jag älskade att bada förr, nu vill jag ha sådär en 25 grader om jag ska kunna doppa mig.


Doris och Christian var på spårkurs igår kväll. Det hade tränat på korsspår. Doris hade jobbat på bra och fixat det med bravur. Lill stuffa är nog på väg in i sitt andra löp. Conny har varit lite intresserad av bakdelen den sista veckan. Ingen bra tajming alls. Om två veckor åker vi på husvagns semester, kanske inte den bästa platsen att vara på vid löp. Förra löpet gick jätte bra ur Conny synpunkt men man vet ju inte hur detta kommer att gå. Vi håller tummarna för att hon bestämmer sig för att vänta lite.

kram 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se