ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 18 juli 2009

Rapport från Öland!

Av Emma - 18 juli 2009 10:40

Nu är vi och semestrar på Öland. Hundarna sköter sig utmärkt, de är riktiga camping hundar. Campingen vi bor på heter Eriksöre och är en utmärkt hundcamping. De har agilitybana, lydnadsplan och ett finfint hundbad. Kan varmt rekommenderas. Det är hundar in nästan var enda husvagn men ändå väldigt lugnt. Jag är grymt imponerad.


Conny har det lite jobbigt, då Doris löper. Vi försöker ha dem så avskilda som möjligt. På natten har vi delat av husvagnen och det fungerar faktiskt bra. Jag har pausat Conny i träning då jag inte tycker det är snällt att köra på honom. Han har nog ändå. Däremot har han blivit en fisk, varje dag är vi nere och badar. Det är svårt att hålla i honom när han ser vattnet. Han ska bara i. Någon utmärkt simmare är han dock inte. Han plaskar mest så skummet yr. De mindre hundarna kastar sig upp på stranden när Conny sätter fart. Doris är mer den försiktiga typen och tycker bäst om att stå stilla och njuta men det kanske kommer där med.


Imorgon är det hundutställning på Ölands BK. Jag skulle ställt Conny i Bruksklass för första gången men har valt att avstå. Jag vill inte bråka med honom och känner att jag inte når riktigt fram till honom. Det kommer fler tåg. Christian ska däremot åka och ställa sötlöken Doris. Christian ska göra debut i utställningsringen. Kul! Våra vänner Gitte och Mats som vi semestrar med ska ställa sina Hoffar.


Det bästa Ölandsminnet en så länge är när Alwa kommer springande över campingen skrikande så åtminstonde halva campingen hörde.

 -Jag gick när jag kissat klart för pappa skulle bajsa och jag ville inte se på alla snoppar. ( Christian hade hjälp Alwa på toaletten inne på herrarnas)

Ha det gott

Emma

 
ANNONS
 
Ingen bild

Vicktoira

18 juli 2009 16:01

Ungar de är bara för underbara och uppriktiga!Ha det gott i värmen och lycka till på utställningen.

 
Fia, Disa & Siri

Fia, Disa & Siri

18 juli 2009 23:37

Vi håller alla tummar & tassar för Doris & Christian när dom ska göra debut i utställningsringen....HEJA HEJA!!!!

TASSSAR
Fia, Disa & Siri

http://htt://siri.gundogs.se

 
Fia, Disa & Siri

Fia, Disa & Siri

18 juli 2009 23:39

Gör ett nyttförsök att skicka er våran nya hemside adress...

Tassar
Fia, Disa & Siri

http://siri.gundogs.se

 
Fia, Disa & Siri

Fia, Disa & Siri

19 juli 2009 12:21

Njuta ...ja du är då rolig du Emma. Vi ska göra så gott vi kan Siri & jag. Ni får hålla alla tummar & tassar...den dagen det blir start.
TASSAR
Fia, Disa & Siri

http://siri.gundogs.se

 
marie& Tee

marie& Tee

19 juli 2009 13:58

Ha en underbar semester på Öland
Lycka till på utställningen,hon kommer skärma alla

Kram Marie,Tee

http://hem.bredband.net/b381531

 
Ingen bild

C2

19 juli 2009 20:47

Ha, ha - så Alwa rymde från alla snoppar. Ja, det var nog klokt. Hoppas det gått bra för sötlöken och ha en fortsatt härlig sommar

 
Ingen bild

Farmor Maggan

20 juli 2009 21:34

Ja, jag säger då det! Mina barnbarn kan man bara njuta av! Hoppas det gick bra på utställningen,och att ni har kul på semestern. Saknar Er Kram Farmor
Ps.

 
Carina o Leija

Carina o Leija

26 juli 2009 18:14

Härligt med bad och härligt med spontana ungar:)
Hoppas det gick fint med utställningen för Christian och Doris!

http://web.telia.com/~u78202353/index.htm

 
Ingen bild

DeVito med familj

5 augusti 2009 11:25

Hmmmm....Att Eriksöre Camping var så stor att vi missade er.... Vi hörde rykten om att ni skulle ha varit där av ett par bekanta till er från J-köping (Ozzie & Spira)Vi kom dit Mån. 20/7. Vito hade tyckt att det vart jätte skoj att få busa med syrran.
Soliga hälsningar från DeVito med familj.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se