ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 2 november 2009

Hjälp!!!!

Av Emma - 2 november 2009 15:57

Det är inte klokt redan november, vad tar tiden vägen? Det känns som jag inte hinner någonting för tillfället utan bara stressar runt. Bestämde mig på morgonen att skriva ner en planering över dagen och sedan försöka att hålla mig till den utan att lägga in en massa andra aktiviteter. Ingen lysande ide´ insåg jag ganska snabbt för lappen blev väldigt lång och jag blev bara mer stressad över allt jag skulle behöva hinna med. Det blev att skära ner på listan och samtidigt försöka övertala mig själv att det inte var hela världen att allt inte blev gjort. Hm.. det gäller nog att fundera ut en annan lösning.


Överst på listan stod i alla fall ett uppletande med hundarna. Sagt och gjort efter att ha lämnat av barnen till skola och dagis bar det ut i skogen för att träffa Jeanette och Springer Spanieln Smokey. Conny jobbade på bra men han var lite konfunderad över att jag inte släppte honom så i rutan. Jag har äntligen bestämt mig för hur jag vill ha uppletandet. Jag vill ha struktur i rutan och kommer inte att släppa iväg honom vind för våg så nu kör vi stenhårt på det. Conny jobbade på i ett bra tempo och hämtade in sina föremål så där fanns det inget att klaga på. Nu ska jag bara ta tag i tugget  så kommer det att bli kalas bra.


Lilla Doris var taggad som tusen och när det var hennes tur riktigt kastade hon sig ut i rutan. Trots tok tempot så har hon näsan på och fixade in föremålen jätte bra. Hon har ett lika högt tempo in till en på stigen så en gång stod hon på näsan och försvann i mossan men hon var lika snabbt uppe igen. Duktiga lilla tjej.


Smokey gjorde jätte framsteg och verkligen jobbade för att hitta föremålen, greppade dem fint och sprang in till Jeanette på stigen. Det var riktigt roligt att se, han verkar ha fattat galoppen med uppletande nu.


Annars är det som sagt full rulle. Förra veckan blev badrummet i källaren klart och det invigde vi med pompa och ståt. Jag har längtat så att få krypa ner i ett badkar igen. Det är bland det bästa jag vet att få krypa ner i ett varmt bad med en go bok. Doris tycker att vi är hel lustiga eller så kanske hon är avundsjuk för hon står i jämte och tittar med stora ögon så fort man sätter foten i badkaret.   


Något annat roligt på hundfronten var att i helgen så fixade Conny två stycken framåtsändanden. Han bröt av till trav och fortsatte framåt. JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!! Glad Det finns hopp om det!

kram

 
ANNONS
 
Fia & Siri

Fia & Siri

2 november 2009 20:56

Känn dig inte ensam, har oxå svårt att hinna med allt som jag skulle vilja. Super kul att det börjar "lossna" med framåtsändandet och uppletandet. Men jag är inte ett dugg förvånad för du tränar på och är både duktig och ger inte upp!!! Bra jobbat Emma, detta är du så väl värd. Sen detta m "tugget" det kommer du att fixa i ett nafs!!

TASSAR
FIA & SIRI

http://siri.gundogs.se

 
Åsa

Åsa

6 november 2009 14:44

Hej!!
Vilket fina badrum ni har fått!! Och med ljus i badkaret... WOW! Kul att höra hur duktiga hundarna är i uppletandet, jag kan riktigt se Doris snubbla av iver :-) Och att Conny fixat bra framåtsändande är ju kanon, jag är avis!

Ett stort tack för den fina presten som jag fick igår! Jag blev jätteglad och rörd...

Pussa vovvarna från mormor!
Kram Åsa

http://www.devarox.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se