ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 15 november 2009

Jag vill bara säga....

Av Emma - 15 november 2009 14:35

TACK SÅ MYCKETför alla gratulationer!!!!!!!!!!!!!

 

Vi är jätte glada att så många gläds med ossSkrattande.

Vi har tagit det rätt lugnt i veckan. Det blev verkligen ett antiklimax i söndags och vi har behövt landa men igår tränade vi sök som vanligt. Conny gick bra efter i så där fyra slag. Det är starten som strular. Han är allt för laddad och får för mycket spring i bena. Jag ska ta mig en funderare över hur jag ska jobba med det. Han kan inte bränna av med så mycket energi i början nu ska han ju hålla en 300 meters bana.

 

Just nu är Christian och Doris ute och spårar. Det ska bli spännande att höra hur det har gått. När Christian och Doris har kommit tillbaka har jag tänkt att jag och Conny ska ut och träna uppletande. Vi ska fortsätta att arbeta med strukturen i rutan och tugget.

 

Connys bror Cpike har skördat framgångar i utställningsringenCool. Igår fick han cert och blev bäst i ras på en utställning i Åstorp. ETT JÄTTE GRATTIS säger vi till Cpike och matte Sara.

kram

 
ANNONS
 
Fia & Siri

Fia & Siri

15 november 2009 20:02

Ha haha sa ju att det skulle ta ett tag att "landa" efter ensådan grej. Visst är det en häftig känsla att va i ELIT Emma?!!! Är inte ett dugg förvånad att ni är där så duktiga som du & Conny är. Kanske ni är sugna på att träna någon dag eller har ni lagt lydnaden på hyllan....

TASSAR
FIA & SIRI

http://siri.gundogs.se

 
Ingen bild

charlotte

16 november 2009 00:57

kommer du ihåg vad du skrev för 1 år sedan...?
När man har löst ett problem så kommer nästa och det gäller att inte gå ner sig för mycket som förare. Det är klart att det finns perioder när allt flyter på men då kanske det är dags att höja svårighets graden.


Vi siktar till stjärnorna så kanske vi hamnar någonstans mitt imellan.

Ja du är väldigt nära stjärnorna nu!!

Vi följer med glädje er fortsatta resa mot sverige eliten!!
tassar charlotte o bonzo

 
Ingen bild

Sabine,DeVeritas Di Nozo

17 november 2009 16:04

Vilka bröder....vilka farbröder Dino har!!!!
Stort hjärtligt GRATTIS!
Vilket jobb ni gjort tillsammans...ha det nu så bra...och sug på denna karamell länge ,ni är toppen ihop!!!
Kram så länge och hoppas vi ses på lägret om inte förr //Sabine,Dino

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se