ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 20 november 2009

Koncentration

Av Emma - 20 november 2009 08:19

  


De börjar bli riktigt duktiga med att balansera korv på näsan. Från början var de blixtsnabba med att försöka sno åt sig korven men nu kan de både sitta och ligga med korv på näsan. Målet är att de ska klara att från sitt lägga sig ner utan att korven ramlar av. Jag inbillar mig att det tränar deras fokusering och gör det inte det så är det i alla fall ett kul trix.


Conny och jag har i veckan tränat mycket grundövningar. Det har varit så mycket moment inlärning den sista tiden så vi har glömt bort grundövningarna. Det blev uppenbart på tävlingen sist då jag var tvungen att dra i med två dubbelkommandon då han blev störd av elitekipagen som körde sitt lydnadsprogram på planen nedanför. Dubbelkommandon kostar poäng så nu jobbar vi med mycket störning. Fot är alltid kontakt med matte oavsett vad som sker runt omkring. Jobbigt tycker Conny.


Jag har fuskat med Doris lite och börjat med framåtsändandet. Det är bara att konstatera att det är ett moment som tar mycket tid för att få till det så det är bäst att börja i tid. Jag har börjat på samma sätt som med Conny med tasstarget och klicker och delat upp momenten i flera delar. Just nu ligger fokus på att få henne att snabbt förflytta sig ut till tasstargeten. Hon är rolig att träna och bjuder verkligen på beteenden. Annars är hon en skit hund för tillfället. Hon är full av energi och djävulskap och testar verkligen gränser. Det är tur att hon är söt annars hade hon varit billig.

kram

 
ANNONS
 
DeNiro

DeNiro

20 november 2009 15:30

Är det så att syster-yster är för jobbig så kan hon få komma hit till norr på kollo. Då får ni vila upp er och jag och hon kan springa och leka i skogarna här. Det finns mycket skog, mycket yta och man kan springa så långt man vill. Skicka upp henne bara! Rooooligt!

http://www.camillan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se