ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 21 februari 2010

Med en Doris D i hemmet är livet inte tråkigt.

Av Emma - 21 februari 2010 17:14

Det är verkligen sant Doris ser alltid till att det händer grejer här hemma. Envis som en get kan hon vara och ibland lyckas hon driva igenom saker och ting. Sängarna är numera en given viloplats. Ingen lyckades stå pall för hennes envetna försök att ta sig upp i sängarna. Vi kunde köra ner henne därifrån och direkt man vände ryggen till hoppade hon upp igen. Soffan har hon också envist försökt med men där har hon inte lyckat än men hon bara måste prova då och då vi kan ju ha ändrat oss.  


För någon vecka sedan kom jag in i vardagsrummet och hittade damen på soffbordet! Hon stod där och kikade ut genom fönstret och förstod inte alls mattes härskna blick. I veckan kom jag in i köket och hittade en av bordstablett på golvet och de andra i en röra på köksbordet. Doris låg fint och sov på golvet så jag tänkte inte så mycket mer på det utan trodde att barnen var de skyldiga. Någon dag senare kom jag in i köket och då står Doris på två av köksstolarna och kikar ut genom fönstret. Jäkla hund, nu får vi vara noga med att skjuta in stolarna efter oss tänkte jag. Ytterligare någon dag senare när vi ska åka iväg och lämna hundarna själva hör vi ett brak när vi stänger igen ytterdörren. När vi går in igen hittar vi en lycklig Doris stående på köksbordet med viftande svans. Matte och Husse var dock inte lika lyckliga och det hela slutade med några fina repor i bordet. Då funderade vi på hur hon lyckades ta sig upp men nu har jag sett hur hon gör. Hon stoppar in huvudet under bordet och puttar ut stolarna för att sedan klättra upp. Hon är är påhittig och driftig våran tjej!!!


Snart blir det att tejpa fast stolarna med silvertejp när man lämnar köket. Undra vad hon kommer hitta på härnäst? Vem vet det kanske blir klättring i bokhyllan eller något annat lustfyllt. Som sagt det blir sällan tråkigt i Doris sällskap.


 
ANNONS
 
Camilla & DeNiro

Camilla & DeNiro

21 februari 2010 22:21

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Hon är ju för gullig!!! Jag är glad att Niro inte är lika påhittig som sin syster, även om han också har sina egenheter.

http://www.camillan.bloggplatsen.se

 
Frida

Frida

22 februari 2010 20:06

Hon är ju för skön!!!!
Det är nog mamma Bellas gener, för jag har både en Babuschka och en Dillidill här hemma som tycker att bordet är den självklara sittplatsen för en rottweiler.... *hmmm*
Beanie tar till och med vägen ÖVER soffbordet ibland, när hon inte orkar gå runt vill säga...;)

Kram på er!

http://www.deveritas.se

 
Jessica å Duke

Jessica å Duke

22 februari 2010 23:28

Haha!!! Vad otroligt roligt att läsa!!! Så länge det inte drabbar en själv ;-) Jag kan visserligen ha humor att skratta åt såna där påhitt hundarna har för sig men hussen i hemmet är inte av lika förstående art om man säger så :) Hahaa...
Kan inte säga att Duke brukar vara på bord men en gång så skuttade han ju friskt rakt upp på köksbordet, smidig som en liten vessla, när jag pekade på bädden och jag råkade peka förbi köksbordet med en godis i handen :) Snopen blev jag kan jag säga!
Kram

http://www.duke.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Camilla & conrad

23 februari 2010 13:06

Hm, kanske det är läge att surra fast lilla Doris med silvertejpen. Conrad behöver inte hoppa upp, han lägger helt fräckt hela huvudet på bordet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se