ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 24 februari 2010

Det verkar hopplöst.....

Av Emma - 24 februari 2010 15:48

.....att få tag i några vinterkängor. Naturligtvis har mina vinterkängor gått sönder. Heter man Emma är det inte ovanligt att inte skorna håller speciellt länge. Jag måste lida av värsta sortens fotsyra eller någonting för jag förbrukar skor som ingen annan. Till saken hör också att jag gillar skor och i garderoben finns några par men naturligtvis inte några som håller det här klimatet. Till råga på allt ska vi åka till Dala -Floda till helgen och med tanke på att det är ytterligare några grader kallare där hade det varit mycket trevligt att få tag i några kängor, så jag slipper att frysa om fötterna. Idag har jag varit i varenda skoaffär och sportaffär i Jönköping men jag har inte hittat ett endast par, jo ett par men 2200 tyckte jag var väl mycket. Däremot finns det hylla upp och ner med snygga sandaler, tygskor och andra ej vinteranpassade skor. När jag lite uppgivet frågade i sista affären varför de inte hade några vinterskor fick jag till svar att i normala fall är det ingen som köper vinterskor efter januari månad. Det är synd att man inte har storlek 36 får då hade man kunnat göra klipp och sluppit frysa om fötterna.


När jag ändå var på stan och letade skor tänkte jag passa på att kika efter termobyxor. De har också sett sina bästa dagar men det var egentligen lika kört där. Vita termobyxor verkade det finnas gott om men vitt tillsammans med mig och hundarna är ingen bra kombination.


Träningen går framåt vissa moment börjar lossna ordentligt och det är riktigt kul. Sen har jag fortfarande några som kan bli så mycket bättre som skall och kryp jag har fått lite heta tips från "coachen" som ska bli intressanta att testa. Just nu är det så otroligt roligt att träna och motivationen att lyckas är på topp. Den sista tiden har jag shapat in många beteenden och det är verkligen roligt att se Conny "jobba" för att få sin belöning.

Galen pannan i action.


Igår började en tävlingskurs som jag går som medhjälpare på. Kursdeltagarna fick ta del av det coaching-tänket som jag har varit utsatt för det senaste året. Det var verkligen ett supergäng så det ska bli otroligt roligt och spännande.


Till helgen beger sig Christian och jag som sagt upp till Dala-Floda för att vara med på kennel Kulla-Gullas IPO helg. Det ska bli jätte spännande att få lära sig lite om IPO för i dagsläget vet vi nästan igenting om IPO. Hoppas nu bara att jag får tag i ett par kängor som kan hålla mina fötter varma.

 
ANNONS
 
Mats o Gitte

Mats o Gitte

24 februari 2010 18:44

Ja du Emma att du förbrukar skor vet vi vissa kängor eldar du ju upp när du grillar korv framför brasan.Hoppas du hittar några nya.Va rädd om dom då.........

http://www.hoffeliv.se

 
Jessica å Duke

Jessica å Duke

24 februari 2010 23:39

Helgen låter minst sagt spännande :)

Men du, vitt passar ju ypperligt när man tränar hund... Spec dessa hundar som vi har. Inte?? :-) Nä, hållbart, praktiskt och i en färg där inte allt skit syns ska det vara, hoppas du hittar det du söker!
Kram på er

http://www.duke.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Victoria&Jazza

25 februari 2010 13:05

Hej vännen!
Hoppas att ni får en kul helg och lär er en massor av nya saker. Jag såg i nya Biltema katalogen att de hade termobyxor. De verkade bra för det var en hel del fickor och kostade typ 330kr. Vet ju inte hur modellen är men du kan ju svänga förbi och kolla.
Ha det gott så länge

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se