ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 26 februari 2010

Tillslut fick jag tag i ett par vinterkängor.

Av Emma - 26 februari 2010 10:06

Men det har gått åt åtskilliga timmar till att leta. Jag hittade ett par 39 på Stadium. De är varma och sköna så jag kommer nog inte att behöva frysa om fötterna men helt perfekta är de inte då de väger bly. I stället för att frysa riskerar jag nog att få träningsvärk i bena. Man kan tydligen inte få allt.


Igår tränade jag och Conny tillsammans med elitgruppen. Det var ett rätt så stort manfall på grund av olika anledningar så det blev bara jag och Annelie. Jag och Conny grillades hårt på framåtsändandet. Vi hittade verktyg att jobba med och det hela slutade med att jag åkte från träningen med ett stort leende på läpparna. Han jobbade och jobbade med samma energi och intensitet trots att vi körde rätt så hårt med honom. Jag hade bestämt mig innan träningen att det var dags att höja ribban och det lyckades. Vi tränade inte hela momentet utan bara sakta delen och jag fick ner honom i det tempo som jag önskar för att hinna med honom. Nu ska jag arbeta vidare med de verktyg jag fick igår och få honom mer fokuserad på mig som befinner sig bakom honom. Han har innan gärna bara velat dra iväg men igår fick vi honom att faktiskt förstå att jag trots att jag befinner mig bakom honom är den som bestämmer tempot.


Idag har jag varit och skrivit tenta i civilrätt. Innan tentan hade vi fått ut gamla tentor att plugga på, det hade räckt med att man memorerat svaren i huvudet på dessa tentor så hade man fått alla rätt. Frågorna var nästan identiska med en gammal tenta som vi fått. Även om det känns skönt att veta att man ha klarat den så känns det lite snurpligt då man ändå har lagt ner tid på pluggandet och det hade känts bättre om man faktiskt fått tänka till. Vi var flera som redan var färdiga efter 40 minuter.


Nu ska jag packa lite inför helgen och sedan ska jag ta och gå en sväng med hundarna. Det är blött och slaskigt då det har regnat en hel del på morgonen men det känns som om man hellre ta det än snö.

Det gäller att ha koll på sin leksak annars kan man bli av med den.

kram  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se