ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 28 februari 2010

Det blev inte riktigt som vi tänkt oss.

Av Emma - 28 februari 2010 08:33

Inte hade jag tänkt att sitta här vid datorn denna söndagsmorgon. Näh vi skulle ju varit uppe i Dala-Floda och tränat hund. Men ännu en gång var vädret inte på vår sida. Hela fredagen var det varning för att det skulle kunna bli ishalka. Vi bestämde oss för att testa i alla fall och efter att ha stuvat in alla packning, hundar och barn i bilen tittar Christian på vägverkets hemsida en sista gång och då visar det att det är ishalka från Gränna upp till Motala. Skit, lämnar barnen i alla fall hos faster Anna och kör mot Gränna. Termometern i bilen börjar sjunka och efter ytterligare ett telefonsamtal med Åsa (det blev några stycken under dagen) vänder vi hemåt igen. Så jäkla tråkigt!!!! Vi hade sett framemot denna helg så mycket.


Väl hemma blev det en lång promenad med hundarna istället. Christian ringde till sin syster och sa att vi aldrig kom iväg. Anna tyckte att barnen kunde stanna kvar hos henne under helgen och jag tror inte att vi hade fått med dem hem i alla fall. När vi pratade igår och bestämde att vi skulle komma och hämta dem idag efter lunch tyckte Tilda att det var för tidigt. Jag hade ju sagt att vi inte skulle komma förrän på kvällen.


Med inga planer för helgen blev det att vi åkte upp till klubben en sväng igår. Min plan var att länka ihop 4 moment innan belöningen kom. Christian kommenderade mig precis som på tävling. Det märktes att det var ett tag sedan jag körde länkning för jag upplevde att Conny inte var med mig fullt ut. Det blir att lägga in mer sådan träning. Annars gick träningen både bra och lite mindre bra. Jag fick lite att tänka på men också saker att glädjas åt. Med Doris tränade Christian bara fokus och kontakt. Det är det som behövs nu för att det ska bli kanon. Momenten sitter här hemma men när det bli störning runt omkring tappar hon fokus. Jag agerade störning och det gick riktigt riktigt bra. Mer störnings träning och miljöträning (träna på olika planer och situationer) så kommer det bli kalas.


Annars har vi mest tagit det lugnt i soffan framför OS. Christian har chockat mig och föreslagit att vi ska åka upp till A6 idag (Jönköpings shoppingcenter) han måtte vara sjuk.

kram 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carina

28 februari 2010 16:41

Tråkigt att ni inte kunde åka:-( Vi syns väl förhoppningsvis till helgen, det smälter rätt fort nu..
Ha det bra// Carina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se