ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 1 mars 2010

Sjuka barn!

Av Emma - 1 mars 2010 13:10

Vi hann knappt innanför dörren igår efter vi hämtat dem hos faster Anna förrän Alwa började kräkas. Tilda hade redan tidigare under dagen hostat hemskt mycket men det hade lugnat ner sig något när vi kom men hostan kom tillbaka och hon hostade och hostade. Det har inte blivit många sammanhängande timmars sömn inatt. Har det inte varit Alwa så har det varit Tilda. Nu ligger båda två och tittar på film, den ena med en burk framför sig och den andra med ett glas vatten som hon konstant dricker ur när hostan tar fart.


Ute vräker snön ner igen och det blåser kraftigt. Lyckades smita ut med hundarna en stund men det var ingen behaglig promenad för någon av oss. Både jag och hundarna kisade för att undvika snön i ögonen. När ska den här vintern ta slut! Det går inte längre att gilla snön. Jag vill ha gröna planer och snöfri skog att träna i. Conny och jag har flyttat fram våran start i elitsök. Nu planerar jag för att vi ska göra vår debut i maj istället. På så sätt kanske vi får några riktiga sökträningar i ryggen vilket skulle kännas skönt. Det är trots allt 100 meter längre sökbana i elitklass.

  

Min älskade grabb Socker-Conny!

Jag har ju glömt att skriva att jag och Conny visst har placerat oss både på Rottweilerns brukslista och lydnadslista (jag visste inte att det fanns några sådana). Jag blev mycket förvånad när jag satt och läste Rottweilertidningen och plötsligt såg mitt och Connys namn i resultatlistorna. Visst har jag skickat in våra resultat men jag har trott att det har varit för Rottweileruppfödarnas skull. Riktigt roligt var det i alla fall att se att vi har placerat oss. Det finns ju trots allt rätt så många rottisar.

kram

 
ANNONS
 
Gitte o Caxa

Gitte o Caxa

1 mars 2010 20:39

Vad gör Conny i sängen???????
Kram

http://www.hoffeliv.se

 
Jessica å Duke

Jessica å Duke

5 mars 2010 09:09

Ja, just det. Grattis! Det såg jag faktiskt när jag läste tidningen sist! Visst brukar jag hålla utkik efter berömda namn, och nästan främst er så otroligt flitiga som ni är! Stort grattis till er för era fina placeringar!!!
Kraaam

http://www.duke.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se