ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 27 mars 2010

Ser ni vad det är?

Av Emma - 27 mars 2010 19:47

  

TUSSILAGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igår på middagspromenaden med hundarna hittade jag mina första tussilago. Det måste betyda att våren är här! Ett annat tecken på att våren är på antåg är att vi idag har tränat sööööööök!!!!!!!!!!!!! Åååå vad roligt det var, jag vet inte vem som tyckte det var roligast vi eller hundarna. Vi var fyra som tränade idag och man kan lugnt påstå att hundarna var tokladdade. Det var en fröjd att se dem. Conny for runt i skogen som om han vore ett rådjur. Trots mycket energi hade ingen av hundarna glömt bort vad raka slag är för något. De gick spikrakt, så snyggt!

Jag måste också berömma oss förare, vi lyckades följa vår plan och göra det enkelt för hundarna. Trots att alla kände för att köra ett extra slag eller två, så bröt vi i tid. Ingen av hundarna hann gå ner sig utan slutade på topp.

Nu längtar jag som bara den till nästa helg och sökträning.


Jag har uppdaterat länkadresserna och lagt till några nya.

Ha en riktigt skön lördagskväll.

kram

 
ANNONS
 
Pia

Pia

27 mars 2010 20:46

Såå härligt med tussilago !!
Nu blir det att titta efter tussilago även i denna änden av Vättern.
Tack själv för trevligt samtal och ha en fortsatt trevlig helg.
Kram Pia

http://www.catjings.se

 
FIA, SIRI & WIRRA

FIA, SIRI & WIRRA

27 mars 2010 22:10

GRATTIS till en lyckad träning och super att att ni äntligen kunnat börja m söket igen.

TASSAR
FIA, SIRI & WIRRA

http://siri.gundogs.se

 
Frida

Frida

28 mars 2010 08:28

Men ååååååhhhh!!!! Tussilago!!!!!
Då är det ju vår på riktigt, Emma!
Här regnar det= snön smälter. Snart så... Är det nog vår här också :)
Sökträningen är jag så avis på så jag blir grön... Gud vad längesen vi körde.
Och vad roligt att gossen har de raka slagen i ryggraden. Trodde inget annat heller ;)

Kram på er!

http://www.deveritas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se