ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 2 april 2010

Stegen!

Av Emma - 2 april 2010 11:42

Hundarna verkar ha fått vårkänslor och allt går i 180 knyck. Conny är superladdad när det är dags för arbete.


Är det något moment som jag har respekt för så är det stegen. Jag vet inte varför men jag tror det har att göra med Connys tempo, det är alltid full fart när vi arbetar. Jag har tränat mycket balans med honom, balansgång på parkbänkar, trädstammar, stenar m.m Innan all snö kom så fixade vi i stegen några gånger. Så på träningen i tisdags hade jag planerat in att ta upp stegträningen igen. Innan träningen var jag och kontrollerade stegen så den var torr och fin. Det var den, inte det minsta hal. Det kändes bra när vi gick emot stegen, de första stegen upp klarade han galant men när han kommer till mitten så händer det som jag har haft mardrömmar om. Han tar ett snesteg och faller, bli hängande. Jag trodde att mitt hjärta stannade innan han efter en halvvolt landar med tassarna på backen. Jag kände att jag var tvungen att få upp honom på stegen igen både för hans och min skull. Som tur är har vi en liten låg stege på klubben så jag valde den istället. Jag kände att jag inte skulle kunna vara något stöd för Conny på den stora. Den lilla fixade han galant. På vägen hem i bilen kom tårarna. Nu ska jag ta och köra vidare på den lilla stegen ett tag innan jag ger mig på den stora igen. Jag känner att jag behöver få tillbaka lite självförtroende. Det var en riktig skräck upplevelse. Som tur var slutade det bra.


kram Emma

 
ANNONS
 
Gitte

Gitte

2 april 2010 19:17

Jag vet hur det känns. Den är en mardröm!!!

http://www.hoffeliv.se

 
Jessicta å Duke

Jessicta å Duke

5 april 2010 10:12

På det igen bara! Tur att det ändå gick bra.

För övrigt är det alltid lika roligt att läsa dina inlägg om träningar och hur du gör och tänker! Det ger mig mycket inspiration och bra tips!

Kram på er

http://www.duke.bloggagratis.se

 
Ingen bild

FIA, SIRI & WIRRA

6 april 2010 05:37

Ni kommer att fixa stegen med glans ...du & Conny !!!

TASSAR
FIA, SIRI & WIRRA

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se