ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 12 april 2010

Igår var vi på besök hos...........

Av Emma - 12 april 2010 07:35

...Pia och kennel Catjing i Motala och träffade hennes underbara Borderterrier flickor Tyra och Flisan.  Dessa flickor mor och dotter gjorde stort intryck på oss. Jätte trevliga hundar sociala, glada, busiga men också en tydlig avknapp precis så man vill att en hund ska vara. Tack Pia för du tog emot oss!


 Flisan är parad med Klettermusens Ässa Tässa och förhoppningsvis föds det valpar i slutet av maj för leverans i juli och då är tanken att det ska flytta in en liten Borderterrier här i huset. Läs mer om Flisan och Tyra på Kennel Catjings hemsida http://www.catjings.se/ 


Här kommer bilder på sötnosarna

  

     

I eftermiddag ska jag till veterinären med Conny håll nu alla tummar för att det bara är någon sträckning eller dyligt.

kram

 
ANNONS
 
FIA, SIRI & WIRRA

FIA, SIRI & WIRRA

12 april 2010 18:16

Klart att vi håller alla tummar & tassar för Conny. Hör gärna av dig så att vi får veta!!!

TASSAR
FIA, SIRI & WIRRA

http://siri.gundogs.se

 
Pia

Pia

13 april 2010 13:01

Åh vilka fina bilder !!!
Nu är det "bara" vänta och se. En väntan som känns som en evighet.
Ha det gottis
Kramis Pia,Tyra och Flisan

http://www.catjings.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se