ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 13 april 2010

Jag är glad!!!

Av Emma - 13 april 2010 08:54

Igår var vi hos veterinären. Innan besöket var jag så nervös så jag trodde att jag skulle ramla ihop. Ulf klämde och kände på honom och fick fram lite reaktioner när han böjde på första och fjärde tån på höger tass. Så vi bestämde att röntga tassen. Duktige Conny hoppade glatt upp på rötgenbordet och låg så stilla och fint att det inte behövdes något lugnande.Det ska tilläggas att sköterskan var mycket skeptisk till när Ulf sa till henne att det inte behövdes något lugnande. Hon bestämde att kanylen skulle sitta kvar (efter blodprovet) så hon snabbt skulle kunna ge lugnande om det behövdes. Efteråt gav hon honom mycket beröm och la till att det var en riktigt trevlig rottis. Hon hade träffat allt för många rottis hanar som var allt annat än trevliga.


 Mycket riktigt visade röntgen att första och fjärde tå inte riktigt såg ut som de skulle. Nu blir det medicin i 3 veckor och sen ska Ulf och jag ha telefonkontakt igen. Vi tog också lite prover (efter önskemål från mig) men alla värden var jätte bra, ingen kunde vara lyckligare än jag. Visst kan tår vara bökiga att få att läka men det var inget dödligt.


Kennel mamma Åsa har tipsat mig om Aktiv hund och nyponpulver så igår var jag inne och beställde det på Redogs webshop. Nyponpulver ska vara bra och kan ge smärtlindring och påskynda läkning av inflammationer. Ny ska kungen bli bra igen. Ulf ville att jag ska hålla igång honom, vi ska köra på som vanligt men undvika risiga sökbanor, hopp och asfalt ett tag framöver och det gör vi gärna.

kram

 
ANNONS
 
Åsa & CO

Åsa & CO

13 april 2010 13:07

Jag är också glad!! Så himla skönt att det inte var värre... Visst kan det vara knepigt med tår men ingen katastrof i alla fall :-) Pussa duktige killen från oss!!
Kram Åsa

http://www.devarox.bloggagratis.se

 
Inger o Nanna

Inger o Nanna

13 april 2010 15:44

Vad skönt att det "bara" var några tår. Nu är han snart på G igen den sköne Conny!!!
KRAM

http://www.beauceroner.gundogs.se

 
FIA, SIRI & WIRRA

FIA, SIRI & WIRRA

13 april 2010 18:44

Men så glad jag blir när jag läser om erat besök hos Vet & det possetiva besked ni fick. Är så glad för eran skull. Å du Emma..... fler männsikor borde få träffa Conny så kanske dom skulle få en annan uppfattning ang Rottisar. Conny är ju jätte trevlig & hur mysig & go som helst.

TASSAR
FIA, SIRI & WIRRA

http://siri.gundogs.se

 
Ingen bild

charlotte & bonzo

13 april 2010 20:47

kan varmt rekommendera nyponpulver, hjälpte xita kanon mkt blev så mkt bättre o fort oxå. kunde sluta m rimadyl. men skulle rekommendera Litovet nyponpulver. (är nåt speciellt med de nyponen och tillverkningen) finns oxå för människa litomove och för häst.. Lycka till!

 
Jessica å Duke

Jessica å Duke

14 april 2010 20:06

Åh vad skönt!
Så klart han skötte sig :) han är ju en superhärlig hund din plutt! Min kan väl oxå sköta sig men har nog mest ingen lust, han vill gärna sprattla runt, haha men han är iaf trevlig!

Kram

http://www.duke.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sabine ,DeVeritas Di Nozo

15 april 2010 16:02

Oj Krya på sig finfina Conny!!! Jag var i nästan samma sitts förra året och så nu för en vecka sedan man blir ju hispig för mindre när älsklingarna blir sjuka, halta mm....jag är oxå glad att det bara var två tår (igen visserligen)men nu var det ingen inflammation i lederna (kan bero på att han behandlas med aktivhund hela tiden nu) så vi slapp kortison injektionerna...än så länge...Va fick ni för medicin? smärtlindring? kan va bra att jämföra va andra behandlar med....och inte....
Varma hälsningar Dino med familj

 
Ann Milton

Ann Milton

15 april 2010 18:45

Vad skönt att det inte var värre! Nyponpulver använder jag själv till Atena i förebyggande och Aiko åt det sista 6 månaderna, med otroliga resultat, trodde inte det var sant!!!! Så snart har du den vanlige Conny tillbaka ska du se! Kram

http://annochxera.cybersite.nu

 
Caisa & Cayenne

Caisa & Cayenne

15 april 2010 20:42

Vi håller tummarna att Världens bästa Conny snart är igång för fullt igen.

Lät ut spännande med en liten valp i huset, om än av fel ras ;)

Massor med Kramar till Er, Cayenne skickar löp-pussar till brorsan (lite jävlig är hon allt)

http://fyrfotingarna.se

 
Frida

Frida

16 april 2010 11:45

Nu håller vi tummarna för Socker-Conny!

Kram Frida

http://www.deveritas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se