ConnyochDoris

Alla inlägg under april 2010

Av Emma - 8 april 2010 10:15

Connys födelsedag firades med sedvanlig tårta och sång. Tårtan bestod av knäckebröd, grädde, korv och ost. Visst låter det gott  !


  

Jag vill ha!!!!!!!!!

  

Vår prins!!!!


Denna vecka ligger min och Connys träning ner. Efter helgens träning bestämde jag mig för att ringa veterinären för en genomgång av grabben. Det är något som inte riktigt stämmer. Conny är ju en riktig arbetsmyra och är alltid full av energi men jag tyckte inte det var energi i helgen utan att han slog över till stress. Samtidigt tycker jag att han markerar på höger fram speciellt när han rör sig på hårda underlag. Det känns bästa att kolla igenom honom ordentligt, jag vill absolut inte pressa honom om det är något och han har ont. Tyvärr har väl några riktigt tråkiga erfarenheter gjort att jag är en riktig domedagsprofet så tankarna är många. På måndag ska vi i alla fall in till veterinären och kolla igenom honom.


Det händer också mycket roligt! Flera Devarox ställdes på Lilla Stockholm i helgen med fin fina resultat. Stort GRATTIS!!!!!!!!!!! Devarox Beckie fick sitt andra cert så nu är det bara ett kvar till championatet.

 Christian och Doris har börjat kurs och tränar flitigt. När jag igår satt och tittade på dem när de tränade blev jag varm i hela kroppen. Det såg så trevligt ut!!!

Sen ska jag också gå med som medhjälpare på en valpkurs. Igår träffades vi för att planera upp kursen. Det kommer bli så bra och det ska bli riktigt riktigt kul. Till hösten är det tänkt att jag ska påbörja min instruktörsutbildning något som jag ser framemot och längtar till.

Och sen verkar det som att vi i nästa vecka får en ny bil. Jag får min efterlängtade Berlingo. De kanske inte är de vackraste bilar men tänk på allt utrymme. Jag bara myser...

Till helgen har vi också ett spännande besök att se framemot. Jag återkommer om det.

Ha det gott

kram Emma




Av Emma - 6 april 2010 15:50

Idag fyller Conny och hans syskon 4 år. Tänk vad fort tiden går!!

Ett stort Grattis och ett Hipp Hipp Hurra för c-kullen idag!!

Vi återkommer med bilder från firandet.

kram

Av Emma - 2 april 2010 15:40


Glad Påsk önskar Emma, Christian, Tilda, Alwa, Conny och Doris.

  

   

Visst ser de ut som om de älskar spektaklet.

  

Av Emma - 2 april 2010 11:42

Hundarna verkar ha fått vårkänslor och allt går i 180 knyck. Conny är superladdad när det är dags för arbete.


Är det något moment som jag har respekt för så är det stegen. Jag vet inte varför men jag tror det har att göra med Connys tempo, det är alltid full fart när vi arbetar. Jag har tränat mycket balans med honom, balansgång på parkbänkar, trädstammar, stenar m.m Innan all snö kom så fixade vi i stegen några gånger. Så på träningen i tisdags hade jag planerat in att ta upp stegträningen igen. Innan träningen var jag och kontrollerade stegen så den var torr och fin. Det var den, inte det minsta hal. Det kändes bra när vi gick emot stegen, de första stegen upp klarade han galant men när han kommer till mitten så händer det som jag har haft mardrömmar om. Han tar ett snesteg och faller, bli hängande. Jag trodde att mitt hjärta stannade innan han efter en halvvolt landar med tassarna på backen. Jag kände att jag var tvungen att få upp honom på stegen igen både för hans och min skull. Som tur är har vi en liten låg stege på klubben så jag valde den istället. Jag kände att jag inte skulle kunna vara något stöd för Conny på den stora. Den lilla fixade han galant. På vägen hem i bilen kom tårarna. Nu ska jag ta och köra vidare på den lilla stegen ett tag innan jag ger mig på den stora igen. Jag känner att jag behöver få tillbaka lite självförtroende. Det var en riktig skräck upplevelse. Som tur var slutade det bra.


kram Emma

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards