ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 7 maj 2010

Jag fryser..

Av Emma - 7 maj 2010 07:58

Var är vår värmen? Jag längtar efter värme, ute är det 6 plusgrader, det blåser och är allmänt läbbigt. Härom kvällen när vi var ute med hundarna var det 3 plusgrader det var inte alls någon behaglig promenad, tänderna skallrade, näsan var som en istapp och fingrarna var stelfrusna men vad hade vi på oss? Tunna vårjackor, tunna skor och jag hade leggins. Hade det varit i januari månad och 3 plusgrader hade man haft på sig termobyxor, mössa, vantar, vinterjacka och kängor. Kanske inte så konstigt att man fryser!


Conny och jag har knappt tränat något denna vecka. Jag har inte varit riktigt piggelin, men nu känner jag att energin börjar återvända. Vi har varit lite otursförföljda den sista månaden. Först var det Connys tår som spökande, sedan tappade jag rösten efter det fick hundarna någon släng av maginfluensa, Doris fick det väldigt lindrigt men Conny var riktigt riktigt lös i magen i några dagar samtidigt som han även kräktes det först dygnet. Det blev att sätta in honom på Canicur och efter det har jag som sagt inte riktigt varit piggelin. Nåja nu är både jag och Conny på hugget igen.


Christian och Doris har däremot inte legat på latsidan. I söndags tävlade de i lydnadsklass 1, jag stod bredvid och var nervös. Jag vet inte vad som är värst att  själv tävla eller att titta på Christian och Doris. Jag tyckte det såg bra ut och när det var dags för sista momentet hopp var jag säker på att de skulle få ett första pris men vad händer då? Doris springer vid sidan av hindret när Christian säger hopp!! Det fanns inte i min värld att hon skulle göra så. Tyvärr blev det inte något första pris, det slutade med 152,5 för ekipaget. Det är bara att ta nya tag. Christian upplevde att hon inte var tillräckligt fokuserad så det är bara att jobba vidare på fokus och koncentration.  

Kolla in Doris blick!!

kram

 
ANNONS
 
Mats

Mats

8 maj 2010 09:40

Attans oxå.Men pået igen Christian.

http://www.hoffeliv.se

 
Ingen bild

Åsa & Co.

14 maj 2010 23:25

Nästa gång så Christian! Men så retligt att det är just sista momentet som skiter sig... Ungefär som att när man själv börjar tro att man ska få det där första priset, så tappar man fokus och så var det kört! Har varit med om det ett par ggr själv:-)
kram Åsa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se