ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 21 maj 2010

Nya husdjur

Av Emma - 21 maj 2010 15:42

Denna vecka har det varit mycket både i skolan och på fritiden. Tyvärr har inte Conny fått vad han förtjänar i träningsväg men han verkar ta det hela med ro. I kväll har jag planerat ett träningspass i alla fall. Christian och Doris har varit flitigare med träningen.


I måndags hade jag planerat att åka upp och träna på klubben en stund innan valpkursen men det blev att ta hand om annat i stället. Tilda kom hem från skolan och kliade och kliade sig i huvudet. Efter en närmare titt var det bara att konstatera att hon hade löss. Det blev att åka och köpa lusmedel för att ta dö på otäckingarna. På Alwa hittade jag inget då men i onsdags började hon att klia sig och då hittade jag några stycken så nu är hon också avlusad. Jag har kliat mig konstant i huvudet sen i måndags, stackars Christian har fått gå igenom mitt hår otaliga gånger men det finns inga där. Snacka om psykologiskt.

  

I veckan pratade jag med Pia på kennel Catjing och visst verkar det finnas valpar i magen. Flisan har gått upp mycket i vikt och har blivit en riktig tjockis. Nu är det inte långt kvar nästa helg kan de titta fram. Nu håller vi alla tummar vi kan för att allt ska gå bra.

Nu laddar jag för min road trip imorgon. Jag ska åka upp till Arboga och Årets Borderterrier. Det ska bli jätte skoj och jag kommer att få träffa pappa till valparna och även andra släktingar.

Tjingeling

 
ANNONS
 
Åsa & CO

Åsa & CO

21 maj 2010 21:46

Ska ni ha en Boderterrier? Spännande, de är ju vansinnigt söta! Hur funkar nya bilen?
Pussa sötisarna och hoppas att du slipper löss...

Kram från släkten

http://www.devarox.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Victoria&Jazza

22 maj 2010 20:58

Hua vad läskigt med löss, tur att det finns medel att få bort dem med. Spännande på terrierfronten. Vill även passa på att skicka ett grattis till Doris med vidhängande förare som fixat LP1. Grattis!

 
Pia

Pia

23 maj 2010 22:18

Tack för titten på Årets Border.
Det hela blev helt galet !! gissa hur det slutade ?
Vi slutade som 4 bästa tik !!! (av totalt 99 st)
Lätt chockade var vi nog alla i stugan på lördagkvällen.
jag hör av mej så fort det börja hända något med Flisan.
kramis och hälsa familjen

http://www.catjings.se

 
Ullis

Ullis

2 juli 2010 09:24

Hej!
Men vilken söt header du har!!! :)
Löss låter inte kul, vi har haft misstänkt skabb på jobbet en gång. Såg rätt roligt ut när ett helt arbetslag stod och klia sig.. Nu visade det sig att det inte var skabb. Vadå psykiskt.. :)

http://ullispyssel.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se