ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

Grönt är skönt!!

Av Emma - 23 maj 2010 23:02

Vad vackert det är ute nu!!!!  Det är grönt och lummigt och många träd står i blom, det luktar underbart. Denna helg har det också varit strålande väder, soligt och varmt. På kvällspromenaden ville jag inte gå hem det var så vackert och varmt ute.

Anna var och hämtade barnen i fredagseftermiddag, de skulle sova där mellan fredag och lördag. Christian och jag passade på att åka till skogen och träna uppletande med hundarna. De skötte sig bra båda två. Med Doris höjde vi kraven lite och hon fick inte lika mycket hjälper som hon brukar. Från början var hon lie förvirrade men sen kom hon på vad hon skulle göra och jobbade på jätte bra. Det var inte så mycket vind och det märkets på Conny men jag är mycket nöjd med honom i alla fall. Min träningsplan med att få honom att arbeta bättre på ingång tyckte jag fungerade. Jag ska köra likadant nästa gång.


I lördags ställde jag klockan tidigt, halv sju satt jag i bilen och började resan mot Arboga och årets Border. Min nya fina bil gick så bra, jag är mer än nöjd. Väl i Arboga fick jag träffa många trevliga människor och hundar. Jag fick träffa Ture (bror till Flisan)och matte Pernilla, Flisans syster Chin med husse och matte, pappa Bisse som förövrigt var en riktig trevlig bekantskap, sen fick jag även chans att se en halv syster till de blivande valparna och sist men inte minst mormor Tyra. För mormor Tyra gick det riktigt riktigt bra hon blev 4:e bästa tik av 99 anmälda tikar det är stort. Jätte Grattis Pia!!!! För brorsan Ture gick det också jätte bra även om det inte blev någon placering den här gången. Grattis Pernilla det gjorde ni bra!! Det var en jätte trevlig och rolig dag med många fina Borderterrier.

Mormor Tyra

  

Ture

  

Under tiden jag var i Arboga tävlade Christian och Doris lydnad i Huskvarna. Jag vet inte hur många gånger jag kollade mobilen (jag hann nog ringa någon gång med) innan Christian ringde och rapporterade av, 164.5 poäng och ett första pris. Platsen hade varit orolig, en hund hade gått upp och dragit igång andra,  det blev omläggning.  Doris låg duktig ner även om hon åt gräs andra gången och fick avdrag för det 9. ETT JÄTTE GRATTIS NI ÄR SÅ DUKTIGA!!!!!!!


Idag drog Christian och Doris iväg tidigt för att förhoppningsvis bärga det sista 1:a priset men idag var Doris inte riktigt på G. Kanske tyckte hon att gårdagens prestation räckte. De nollade läggandet och på linförighet var hon inte alls med på noterna. Såklart jätte tråkigt men det är bara att ta nya tag.

Vi skickar också ett Jätte Grattis till Doris brorsa DeNiros som i helgen tillsammans med matte Camilla blev uppflyttad till lägre klass spår.

Så roligt!!!!!!!!!!!!!

kram

 
ANNONS
 
Pernilla & Ture

Pernilla & Ture

24 maj 2010 11:47

Hej!
Super kul att du kom till ÅB, det var jätte kul att träffa dig!
Tusen tack för alla fina kort du tog med min kamera! :D
Nu är vi hemma på Ön igen, trötta och nöjda.
Vi håller tummarna hårt för Flisan och valpningen.
Kramis från oss

http://www.labradaren.se

 
DeNiro

DeNiro

24 maj 2010 22:30

Grattis till 1:a priset!! Vi håller tummarna till nästa start :)

http://www.camillan.bloggplatsen.se

 
Pia

Pia

27 maj 2010 19:07

Kul att du kom till ÅB hoppas du inte blev avskräckt :)
Jag hör snart av mej inom de närmaste dagarna.
Kramis

http://www.catjings.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se