ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 21 juni 2010

Liten har blivit stor!!!!!

Av Emma - 21 juni 2010 16:24

Förra torsdagen var en stor dag här hemma.  Det var Alwas sista dag på dagis. Vår lilla tjej har blivit så stor att hon sak börja förskoleklass var har tiden tagit vägen. Alwa var mäkta stolt och bjöd kompisarna på glass. Nu väntar ett långt sommarlov för barnen innan skolan drar igång.


Våran lill plutt Alwa  

Det har hänt en hel det!

   En annan stor grej som hände samma dag var att Conny gjorde en sjuhelsikes träning . Annelie stöttade upp mig så att vi fixade den stora stegen några gånger utan att verkan ramla ner eller svimma av. Jag var mäkta stolt efteråt. Sen fick vi till några bra övningar med vittringsapporteringen och ett riktigt lyckat uppletande. Doris gjorde också ett himla bra uppletande och visade att hon verkligen har fattat vad det går ut på.


I helgen har det varit en tredagars utställning här i Jönköping Tripel Dog Show. Vi har varit uppe och tittat på alla fina hundar och så har jag handlat en hel del till vår lilla valp. Fick tag i en stålbur till Myran för 300 kr, det tyckte jag var som hittat. Helgen har också gått åt till att fixa staketet runt tomten. Grannen knackade på häromdagen och undrade om vi vill ha tillbaks vår hund. En jätte glad Doris stod utanför dörren tillsammans med grannen. Med tanke på att det ska flytta till liten sötnos här i sommar är det lika bra att säkra upp ordentligt. Tyvärr är det staketet som är sönder i en häck så det är inte lätt att komma åt. Christan fick en pinne upp i näsan och började blöda näsblod så pass att han fick lägga sig ner.


Nu sitter jag här på trappan i det vackra sommarvädret och tittar på när poolen fylls med vatten eller snarare vaktar poolen för det är två hundar som har visat stort intresse för den. Igår var det tänkt att vi skulle ta fram den och börja fylla den men det var små gnagare som har festat på den i vinter så det fick bli att åka och köpa en ny.


Tänk om sommarvärmen äntligen har kommit vad underbart det skulle vara.

Kram

 
ANNONS
 
Mats Gitte Albin o Hundarna

Mats Gitte Albin o Hundarna

23 juni 2010 19:41

Ha en superhärlig Midsommar!
Kram

http://www.hoffeliv.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se