ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2010

Sök, Spår och Rapport!

Av Emma - 10 augusti 2010 09:31

En hund för varje bruksgren det är planen det. Undra vad jag ska köpa för ras till skyddet?? Nej, skämt åsido nu är det nog bra för en tid framöver annars riskerar jag nog att stå utan man. Däremot har vi anmält Doris till en rapportkurs. Verken jag eller Christian kan någonting om rapport så det ska bli jätte spännande. Då Doris älskar att springa och är duktig på att spåra så känns det som en gren som skulle kunna passa damen.


Med Myran har jag tänkt att köra spår och lydnad. Sen ska vi naturligt vis prova på viltspår. Igår fick Myran följa med hem till kompisarna på en fika. Efter att ha kollat läget la hon sig i mitt knä och somnade och sov under hela besöket. Jag hade laddat upp med leksaker och tuggben men det behövdes inte. Fina lilla Myran!!!


På kvällen åkte jag upp till klubben för att träffa Maria och Carina och lite lydnadsträning med Conny. Nu behöver vi verkligen lägga i en högre växel man kan lugnt säga att vi var ringrostiga. Något att glädjas åt var vittringsapporteringen. Jag körde som jag fick lära mig av Susy på lägret och det fungerar utmärkt. Nu sänker han nosen innan han kommer fram till pinnarna och slår på näsan på en gång. Till helgen blir det sökträning det ska bli kul det var alldeles för länge sedan sist.

  

Myran och Doris tar en paus!

kram

 
ANNONS
 
PiaPia

PiaPia

11 augusti 2010 08:42

Såå söta dom är på bilden Doris och Myran.
Dom ligger exakt likadant *fniss* Sötnosar !!!
Ha det gottis !
kram Pia

http://www.catjings.se

 
Jessica å Duke

Jessica å Duke

13 augusti 2010 15:10

Åh, mysigt det ser ut :-)

Om du står utan man så kan jag ta han ;-) Skulle vara roligt med en hundintresserad sambo som omväxling... :-D

Kram på er allihop!!!

http://www.duke.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se