ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2010

Sök igen!!!!!!

Av Emma - 15 augusti 2010 19:24

Efter flera veckor av uppehåll på grund av semester och annat var det äntligen dags att åka till skogen för sökträning. Vilken träning sen, han gick kalas bra grabben. Jag trodde att han skulle kunna vara påverkad av vädret för det var riktigt varmt och klibbigt men icke. Det var ingen lätt bana heller utan den bjöd på det mesta. Det var en stolt matte som åkte hem från träningen och då hade vi också hunnit med ett pass på lydnadsplanen.


Lilla Myran tar omgivningen med storm. Förra veckan var hon med och hämtade barnen på fritids. Två avdelningar pussade och klappade henne, Myran stortrivdes med att få vara i centrum. I veckan har hon fått följa med upp till klubben för första gången. Det tyckte hon var spännande och även där blev det en massa pussar. Bilåkningen har lossnat och nu kan hon koppla av och komma till ro. Från början lät hon rätt mycket men nu lägger hon sig ner i sin bur. Duktiga lilla tjejen!  


Igår eftermiddag åkte vi en sväng till landet. Barnen badade kanske för sista gången denna sommar. Det känns allt som hösten kryper på. Det blev en tur i svampskogen också. Lite kantareller hittade vi så det räcker nog till några mackor i alla fall. Myran var med i magväskan efter en stund så hade hon somnat hjärtat. Conny och Doris flängde runt rejält så det var två trötta och en pigg hund igår kväll.

Ett försök i att få alla hundarna på ett och samma kort. Inte det lättaste vill jag lova.

Det är lättare med bara två!!  

Så här ser jag ut numera när jag ska ge mig ut på promenad.   

kram på er

 
ANNONS
 
PiaPia

PiaPia

15 augusti 2010 22:01

Så fina ni är alla fyra !
Söta gulliga Myran í magväskan.
Nospuss till dogsen.

kramis Pia

http://www.catjings.se

 
Camilla & Niro

Camilla & Niro

16 augusti 2010 10:45

Va gulliga ni är tillsammans! Ser stabilt ut!

http://www.camillan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se