ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2010

Kommit igång!

Av Emma - 25 augusti 2010 15:55

Nu är det träning träning och åter träning. Jag har verkligen hittat motivationen igen. Det är så jäklars "skitroligt" att träna. Till och med mina mindre omtyckta moment är riktigt trevliga att träna. Troligtvis känner Conny av det och skiftningarna i fjärren är så "vackra" att jag nästan får tårar i ögonen, men som vi har slitit för att får till dem. Tävlingskalendern har åkt fram igen och jag känner verkligen ett sug efter att få gå ut på tävlingsbanan.


I måndags började vi rapportkurs med Doris. Vi hade ett par riktigt roliga timmar uppe på klubben. Jag är helt såld på rapport så nu måste vi träna Conny parallellt med Doris så vi kanske får två rapporthundar i familjen. Extra roligt är att Christian och jag tränar och arbetar tillsammans.


Hur går det då med lill stuffa? Vilken hund vi har fått!!! Jag började för några dagar sedan att klicka in henne. Hon fattade hur snabbt som helst så nu kan hon sitta och ha ögonkontakt i några sekunder. Sedan har jag arbetat med henne lös och klickat när hon har slutit upp vid sidan. Detta fattade hon också på nolltid. Jag är helt säker på att hon kommer bli en liten lydnads champinjon en vacker dag. Det enda vi inte är överens om är kloklippning. Det tycker hon inte om. Oj vad arg hon blir när man kommer med klotången. Men i det fallet är jag lika envis som hon så klorna blir till slut klippta. 

Kram 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Victoria&Jazza

26 augusti 2010 06:53

Vi ser verkligen fram emot att följa era framsteg på tävlingsbanorna. Kul att motivationen är tillbaka. Hoppas du får tillbaka det för söket också. Kramisar från oss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se