ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 16 september 2010

Tack så mycket!!!!!

Av Emma - 16 september 2010 19:41

Tack så mycket för alla grattis rop!!!! Både Doris och Christian har vuxit en decimeter minst  .

Nu har vi anmält Myran till sin första utställning. Det blir i Strängnäs den 9 oktober tillsammans med de andra systrarna. Det ska bli jätte spännande att höra vad de säger om damen. Inte för att det egentligen spelar någon roll för hon är i alla fall sötast och bäst. Jag gav mig på ett försöka att ställa upp henne häromdagen men det var lättare sagt än gjort. Det är tur att vi ska på valpträff nästa helg så jag kan få lite experthjälp. Det var dötråkigt att stå stilla tyckte Myran.


Här kommer bilder på våra försök.  

  

I måndags började Tilda, jag och Myran valpkurs. Myran skötte sig bra och tyckte det var spännande. Hon sov som en stock när vi kom hem efter alla intryck. Det är alltid roligt med valpkurs.

kram

 
ANNONS
 
Pia

Pia

16 september 2010 21:41

Vad duktiga ni är !!
det skall bli kul o träffa er nästa helg.
Pappa Bisse kommer också.
Fin fina kort på sötaste Myran !!
Kramis från oss Catjingsare

http://www.catjings.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se