ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 26 september 2010

Vilken helg!!

Av Emma - 26 september 2010 20:00

Vilken helg vi har haft, jätte mysig och en massa hundträning.

Igår morse styrde vi kosan mot Motala och valpträff hemma hos Pia med syskonen Älla och Sockan, mamma Flisan, mormor Tyra och pappa Bisse (Klettermusens Ässa Tässa). Vilken kanon dag vi hade. Det var jätte roligt att träffa alla. Myran fick bekanta sig med rådjursklöven för första gången. Först var hon lite försiktig men sen kom hon igång och tyckte den var riktigt riktigt spännande. Efter det fick hon gå sitt första viltspår. Oj var duktig hon var!!! Det var som hon aldrig hade gjort annat. Snälla Pia gav mig två klövar så nu ska jag bara fixa blod sen ska det blir viltspår av.

Myran bekantar sig med klöven   Under dagen hann vi också med pälsvård och utställningsträning. Det sist nämnda är något vi få lägga krut på. Det var svårt att springa och inte bara hoppa på två bakben som en känguru.  Jag har nämligen för mig att domaren vill se rörelserna  .

  

Myran och syster Älla hälsar på varandra.

Till slut försökte vi oss på ett gruppfoto vilket var lättare sagt än gjort.

        
Idag har alla hundarna tränat i sina olika grenar. Imorse var jag och Conny och tränade sök. Jag är jätte nöjd med vår insats idag. Han hade ett enormt driv ut i rutan idag trots att han gick tomt större delen av banan. Han jobbade på med fina framslag och jag måste erkänna att jag stod och mös på stigen. Min duktiga kille!

På eftermiddagen gick vi ut och tränade rapport med Doris. Hon skötte sig också mycket bra. Hon springer jätte bra men hon strulade lite i starten hos både mig och Christian. Vi får tänka igenom hur vi ska lägga upp träningen nästa gång så vi får till bättre starter.

Och tillsist var det dags för Myran att få sitt. Det blev ett personspår ca 50 meter långt. Så bra som hon gick idag har hon aldrig gå, näsan var så låg så låg. Hon visade verkligen att hon förstått vad spår går ut på.

Nu ligger alla hundar nöjda och belåtna och sover gott.

kram

 
ANNONS
 
Pia

Pia

26 september 2010 21:34

Tusen tack för trevligt besök !!
Lilla Myran hon har verkligen koll på vad hon skall ha sin lilla söta nos till. Hon är såå duktig.
Christian har verkligen lååångt tålamod.Det kan inte ha varit lätt och få med oss alla på en bild.
Hur har det gått för Tilda ?
Ha det gottis och hälsa till hela familjen
Kram Pia

http://www.catjings.se

 
Ingen bild

Malin Ekström

27 september 2010 09:06

Hej

Det var jättekul att träffas allihop. Hoppas vi kan träffas alla igen. Vilken fin bild på Älla och Myran. Man skulle inte kunna få den?

Hälsningar Ällas matte Malin

 
Ingen bild

Emma

28 september 2010 08:28

Det gick bra med Tilda men det blev ett stort blåmärke på rumpan.

Klart du kan få kortet Malin!
Som sagt Tack för en jätte trevlig dag!!!!
kram Emma

 
Pia

Pia

28 september 2010 23:11

Stackars Tilda !! hoppas rumpan blir av med blåmärket fort.
Jag hoppas vi kan träffas så många Catjingsare som möjligt när Årets Border är nästa år. Stuga är bokad med ett antal sängplatser.Årets höjdpunkt !!!
Ha det gott !

http://www.catjings.se

 
Morbror Ture

Morbror Ture

2 oktober 2010 17:00

Ni verkar ha haft en mysig helg förra helgen!
Hoppas vi får träffa er på Årets Border, Ture med Matte kommer självklart tutande med båten från Gotland =)
Passa er bara så inte Myran bara råååkar följa med till Gotland *fniss*
Ha det gottis!
Kram från Ö-borna

http://www.labradaren.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se