ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 15 november 2010

Lite allt möjligt!!

Av Emma - 15 november 2010 09:40

Det har blivit långt mellan uppdateringarna men här kommer en. Först och främst vill vi tacka alla underbara klubbkompisar som hörde av sig och erbjöd sig att hjälpa till i letandet efter Doris. Ni är guldvärda och det känns underbart att ha sådana vänner!!!!

Det är nämligen så att Doris bestämde sig förra veckan för att ge sig ut på egna äventyr. 6 timmar var hon borta innan hon kom tillbaks hem. Jag tror inte att jag behöver skriva hur det kändes under dessa timmar. Det som hände var att jag skulle gå ut med Conny och Doris på eftermiddagen och jag gjorde som jag alltid bruka göra, släppte dem lösa men denna gång hann jag knappt säga varsågod innan Doris stack iväg bakom en buske. Jag trodde att hon stod där bakom och åt någon skit eller dylikt och när hon inte kom när jag ropade gick jag för att kolla men där fanns ingen Doris. Efter bara några minuter kom en klubbkompis gående men hon hade inte sett till henne. Ja som sagt efter 6 timmar kom hon hem igen blöt och illaluktande men med svansen viftande. Jäkla hund men vi är otroligt glada att hon är hemma igen.


Conny och jag gjorde en super debut i lydnadsklass 3 men efter den tävlingen har inte marginalerna varit på våra sida. Vi tävlade i Ulricehamn och då fattades det några ynka poäng men jag är jätte nöjd ändå. Vädret var inte på topp, det regnade och planerna var blöta. Conny gillar normalt inte att bli blöt om rumpan men han kämpade på tappert. Jag gick ut med målet att vi skulle få till ett riktigt bra frittfölj och det lyckades vi med 9.5 sen tog min energi slut och nästa moment sittande under gång nollade vi. Men det tar jag på mig jag coachade inte min hund.

Så förra helgen var vi i väg igen denna gång i Karlsborg. Vi missade första priset med 4,5 poäng. Jag blev faktiskt förvånad att det inte räckt enda fram för det kändes sjukt bra. Men ett segt läggande under inkallning och ett i slag i hindret avgjorde.

Det har varit många som har varit framme och berömt Conny efter att ha sett honom på lydnadsplanen. De har tyckt att han har varit en fröjd att se på, att han har energi och glädje som få. Det värmer gott i matte hjärtat. Nu tar vi nya tag till helgen.

  

Söt Myran har varit på sin första utställning i Mjölby. Alla tre systrarna var där och vi kunde ha bytt kritiklappar med varandra så lika var kritiken. Myran skötte sig jätte bra och fick en 1 med HP. Kritik var kanon bra: 5 mån. Bra proportioner, Feminint huvud och uttryck, bra hals och skuldra, Välvinklad, Utmärkt bröstkorg. Stram rygg. Rör sig med ett bra steg. Bra benstomme och päls. Hon placerade sig som 2:a slagen av syster Älla. Älla blev sedan BIR men placerade sig inte i BIG finalen.

Hej Svejs

Emma

 
ANNONS
 
Camilla & DeNiro

Camilla & DeNiro

15 november 2010 16:24

Å fy så hemskt att ha borta en hund. Jag hörde av Åsa att hon varit borta. Snacka om panik. Men så otroligt skönt att höra att hon tog sig hem välbehållen. Jag skulle aldrig tex klara av att ha en utekatt, ibland är dom ju borta i flera veckor utan att folk blir oroliga. Det skulle inte jag palla.
Pussa på bus-Doris och snygg-conny!

http://www.camillan.bloggplatsen.se

 
Pia

Pia

16 november 2010 20:05

Tack för en jättetrevlig dag tillsammans med dej och Myran.
Fick du någon bula i huvudet ? Hör av dej så fixar vi till en dag med trimmning av söt-Myran.
Kramis

http://www.catjings.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se