ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 2 januari 2011

In memorial LP1 Devarox Doris D

Av Emma - 2 januari 2011 16:23

 

Foto: Camilla Boström

  

Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist.

Inte kunde vi i vår vildaste fantasi föreställa oss att det skulle gå så här illa den tisdagsmorgon veckan innan jul när vi åkte in med Doris. Doris hade sent på kvällen innan börjat kräkas kraftigt och under natten sprang vi ut och in med henne. 

Efter två dagar orkade hon inte mer utan fick somna in.

Vi vet inte säkert vad som har hänt men troligtvis har hon ätit något som har förgiftat henne och då någon kemisksubstans som slog ut hennes njurar. Förloppet gick så snabbt att det inte går att förklara på medicinsk väg.


Det gör fortfarande så ont och tårarna rinner när jag skriver detta. Doris var en speciell hund och hon lämnade ingen oberörd. Med sin enorma glädje och energi kunde hon charma den mest rottis rädda. Hade hon kunnat så hade hon krupit upp i knät på alla hon träffade. Vi brukade alltid säga att om någon skulle få för sig att bryta sig in här hemma så hade Doris slickat ihjäl inbrottstjuven.

Vår älskade Doris har lämnat ett enormt tomrum efter sig<3.


Samtidigt som det gör så fruktansvärt ont måste livet gå vidare. Hundarna har börjat hitta sina nya roller. Conny är en fantastisk hund och han ser till att vi har det bra. Han har också axlat rollen som Myrans nya lekkompis det var Doris som hade den rollen innan. Myran var lite skeptisk till en början men nu är det full rulle. Sakta men säkert kommer vi också tillbaks, idag har vi varit ute och tränat lite rapport med Conny och det var faktiskt riktigt roligt. Myran fick också ett litet lydnads/lekpass i trädgården och i kväll blir det mer träning då det är dags för veckans ridhusträning.


När det är jobbigt är det skönt att veta att man har vänner som ni Tack till alla som har hört av sig till oss. Tack Camilla för alla underbara kort på Doris.

 
ANNONS
 
Caisa & Cayenne

Caisa & Cayenne

2 januari 2011 16:29

Massor med kramar till Er alla! Blir glad av att läsa att träningsglädjen är på väg tillbaka. Ett steg i taget för att komma tillbaka till livet och glädjen, jag ska tänka på er varje steg.

http://fyrfotingarna.se

 
Ingen bild

Victoria&Jazza

2 januari 2011 18:37

Hon var verkligen underbar eran Doris. Begåvad, charmig och vacker. Jag är så ledsen för er skull och det är verkligen orättvist att hon inte finns mer. Doris kan vara oändligt glad och tacksam för den tiden som hon fick med er. Jag sa till dig Emma när vi pratade att "om jag var hund skulle jag vilja bo hos familjen Jestin". Det är ju inte för inte som ni har ytterligare två fantastiska hundar. Det är såå kul att höra att din glädje för hunderiet är på väg tillbaka och jag hoppas vi ses på träningen till nästa helg.
Ha en bra vecka!

 
Ingen bild

Familjen Lasses

2 januari 2011 18:47

Usch vad tårarna trillar när vi läser era fina ord om älskade Doris. Hon påminde så mycket om vår tjej och vi säger alltid samma sak om inbrottstjuvar. Jag klarar inte ens att tänka tanken att det skulle vara hon... Så ofantligt ofattbart sorgligt och orättvist att ni förlorat henne :-( Våra tankar är med er och vad underbart att ni har kloka Conny. Doris charmade brallorna av oss och jag hoppas att hon slickar på vår Bosse uppe i himlen. Det skulle påminna honom massor om hans tjej... Många kramar från Karolina, Pär och Berit

 
Camilla & DeNiro

Camilla & DeNiro

3 januari 2011 12:16

Usch, det kniper i hjärtat då jag läser. Har tänkt på er varje dag sen Doris blev dålig. När jag tittar på Niro vill jag bara krama om honom och aldrig släppa, för jag vet att en dag kommer den där sista kramen och det oundvikliga farvälet. Det är bara så orättvist att er sista kram med Doris blev så tidigt. Fy, fy, fy så tråkigt.
Underbara lilla Doris!!

Kram från oss!

http://www.camillan.bloggplatsen.se

 
Lina

Lina

3 januari 2011 16:01

Det gör ont att bara läsa om det som hände... Man kan bara föreställa sig er smärta. Skönt ändå att er vardag börjar hitta en ny form. Tiden läker alla sår heter det ju. Man hoppas ju det i alla fall. Men glömmer gör man aldrig...
Tänker på er massor!

http://www.ebbaoalfred.se

 
Ingen bild

Fam Niclasson

3 januari 2011 19:32

Kära Emma, Christian och barn! Det finns verkligen inte ord för hur man ska ta in detta. Tårarna rinner och man kan bara föreställa sig hur ni har haft det. Mina tankar kommer tillbaka till er ofta. Skönt ändå att träningen med era hundar kan hjälpa er att gå vidare. Vi glömmer aldrig Doris, även om vi inte har träffats så ofta finns hon kvar i våra hjärtan.
Kram till er från Anna & Vito m fam.

 
Ingen bild

Ewa & Christer i Vaggeryd

8 januari 2011 23:26

Livet verkar aldrig vara vad man tror det ska bli.
Tankarna finns hos Er! Kramar!!!

 
Mormor Åsa

Mormor Åsa

10 januari 2011 23:18

Christian & Emma,
Jag lider så otroligt med er. Samma frågor tumlar i mitt huvud och tycker livet är så fruktansvärt orättvist... Varför ska ni drabbas och varför Doris... Vi kommer aldrig få svar, med kärleken till denna fantastiska hund kommer alltid att finnas kvar. Om jag som uppfödare lider så hur ska då ni känna?? Jag önskar verkligen att jag kunde lindra er smärta på något sätt...
Många många tröstkramar från mig och hundarna!
Doris kommer alltid att vara en fjäril för mig.

http://Www.devarox.se

 
Ingen bild

charlotte & bonzo

12 januari 2011 21:08

bamsekramar till er!!! Det gör så ont när så unga hundar får lämna oss... varför?? många gånger har den frågan också snurrat i mitt huvud efter Amigo.
Men med tiden så blir det lite lättare. Ta hand om er och njut av de två fyrbenta guldklimpar som ni har kvar! kram charlotte

 
Pia

Pia

15 januari 2011 20:56

Stor tröstekram

http://www.catjings.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 17 november 2010 08:28

Tänk var barn snappar upp. Igår kväll var jag uppe på klubben och tränade Conny. Tilda ville följa med vilket hon gjorde. Efter att ha skickat honom till rutan brister hon ut i " Mamma det som var bra var tempot men sen kan han bli bättre på att hitt...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se