ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 18 januari 2011

Rolig helg!

Av Emma - 18 januari 2011 14:53

Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.


Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning. Sökrutan la vi på en av planerna på klubben. 6 slag fick vi ut men det räckte.  Hundarna fick kämpa sig igenom minst en halv meter snö så det var riktigt tufft för dem. Det var tungt att valla vill jag lova. 300 meter kommer att vara lätt som en plätt för dem när snön försvinner. Det var en riktigt rolig och faktiskt ganska fnissig träning. Vi som brukar var så disciplinerade;)!


På kvällen bar det hem till Sussy och henne badtunna. Vi är ett nytt träningsgäng så Sussy kom med den briljanta idén att vi skulle träffas en kväll hemma hos henne och drick lite vin, tjata och ta ett dopp i badabadtunnan. Måste säga att det kändes lite märkligt att ta på sig baddräkt, tofflor och ylle mössa. Det var en riktig höjdare i alla fall och jag kan stolt meddela att jag rullade mig i snön också.. Det var nog ingen vacker syn. Det var en riktig toppen kväll och det var länge sedan jag skrattade så mycket jag hade periodvis kramp i magen. Vi måste definitivt göra om det detta.


På söndagen blev det ingen sovmorgon trots att huvudet hade behövt det. Tidsträning på hundklubben. Christian skulle vara med Conny boy. Conny hade lite svårt att lämna matte i starten så jag fick gå upp i backen och ropa på men han ville inte lämna mig där heller så Christian fick tvinga med honom. Han är en riktig mammagris När jag kom ur synhåll hade det gått bra och periodvis hade han dragit riktigt bra. Han behöver lite mer rutin. Efter tidsträningen tändes grillen och det serverades korv. Mysigt och det var jätte roligt att se alla duktig och taggade hundar och förare.

  

Myran har blivit en stor tjej och löpt för först gången. Conny har haft det lite jobbigt i några dagar men nu är det över.  Stackars Myran var dyngsur då Conny har slickat på henne. Hon är ju så liten i förhållande till honom så några slickningar gör att hon ganska blöt och som han har slickat henne från nos till svans och tillbaks.


Igår hade snön smält undan så pass att jag passade på att lägga blodspår till Myran och Conny fick ett uppletande. Det var länge sedan sist för både Myran och Conny men det märktes inte det minsta. Myran blev som tokig när hon fick ta i sin klöv. Hon hoppade rätt upp i ren lycka sen sprang hon varv efter varv för att visa upp in ina klöv. Conny jobbade på  kalas bra men missade ett föremål men det lägger jag ingen vikt vid.


Något annat roligt som är på G är att jag och Christian har kommit med på en rapportkurs. Så nu ska Conny bli en rapporthund också, målet är uppflyttning till högre detta år. Självklart ska vi ut i söket också vi måste åtminstone bli godkända i elit detta år.

Nu väntar ett blodspår till Myran. Har lagt ett lägre och krångligare spår idag. Ska bli spännande och se om hon fixar det.

Ha det gott Kram 
ANNONS
 
Ingen bild

Carina Gälldin

18 januari 2011 15:03

Ska bli jätteroligt att gå kurs!! Vaddå godkända i elit, ni ska ta cert:)Kram!

 
Annelie

Annelie

18 januari 2011 16:38

Låter verkligen som en helt fantastisk helg. Ser fram emot att följa er tävlingssäsong, tror den bjuder på stordåd!
kram på er

http://www.tigra.se

 
Pia

Pia

18 januari 2011 20:48

Håller med dej.Badtunna det är grejer det !!!
spännande med rapportkursen.
Antar att det gick strålande med gulleMyrans spår.
Ha det gottis !!
vi höres.
kramis Pia

http://www.catjings.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Av Emma - 17 november 2010 08:28

Tänk var barn snappar upp. Igår kväll var jag uppe på klubben och tränade Conny. Tilda ville följa med vilket hon gjorde. Efter att ha skickat honom till rutan brister hon ut i " Mamma det som var bra var tempot men sen kan han bli bättre på att hitt...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se