ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 12 maj 2011

Välkommen Coatfloats Tigerkaka<3

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!


Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Han sov hela vägen hem med stopp för två små kisspauser. Väl hemma undersökte han huset och la sig sedan ner och sov en stund. De andra hundarna hälsade på honom och på kvällen låg alla tre och sov gott under soffbordet, okej Myran låg i soffan hon har vissa privilegier den lilla damen.


 Myran tycke det är en lattjo liten prick (de är nästan lika stora) hon tassar efter honom och har koll på vad han tar sig för. Sover gott på nätter gör han men han är grymt morgonpigg. Vid 5 tycker han att det är dags att stiga upp, då är matte och husse halvdöda.  Det är precis som att ha småbarn i huset igen.

Han är så trygg den lilla grabben och söt som socker  . Det kommer bli kalas bra det här!!!


Imorgon åker jag och Myran upp till Arboga och Årets Border. Det ska bli så kul att träffa alla goa bordermänniskor och det ska bli så spännande att se hur hon tar sig i stor konkurrens. Det är 19 st anmälda i bara hennes klass juniortikar. Kul Kul  !!

Här kommer några kort på Tiger och hans syskon.     Mellis ute är inte dumt!!!   Trött efter att ha kollat in sitt nya hus.     kram kram

 
ANNONS
 
Frida

Frida

12 maj 2011 10:25

Åh så söt han är!
All lycka nu med lill-klimpen!

Kram Frida

http://www.deveritas.se

 
Ingen bild

Victoria&Jazza

12 maj 2011 13:57

Vilken fin liten kille ni verkar ha fått, ser fram emot att få träffas snart. Lycka till i ringen, klart hon kommer göra succé den vackra lilla damen. KRAM!!!

 
Ingen bild

Anna

12 maj 2011 20:42

Sicken gulleplutt!

 
Camilla & DeNiro

Camilla & DeNiro

13 maj 2011 08:17

ÅÅ så underbart med en liten tigerkaka att pusa på :)

http://www.camillan.bloggplatsen.se

 
Ulrika & Mats

Ulrika & Mats

16 maj 2011 22:28

Lycka Till med den lille guldklimpen.. sååå underbar <3

http://www.12tassar.blogspot.com

 
Ulrika

Ulrika

12 augusti 2011 23:20

Dags för en uppdatering kanske ;)

GRATTIS till en jättefin lydnad ikväll, det såg såå fartigt o härligt ut!!

http://www.12tassar.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Av Emma - 17 november 2010 08:28

Tänk var barn snappar upp. Igår kväll var jag uppe på klubben och tränade Conny. Tilda ville följa med vilket hon gjorde. Efter att ha skickat honom till rutan brister hon ut i " Mamma det som var bra var tempot men sen kan han bli bättre på att hitt...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se